Dengesini kaybedip raylara düştü

İstanbul Kartal ilçesinde Marmaray'ın Atalar İstasyonu'nda başının döndüğü açıklanan yaşlı  bir adam raylara düşmüş oldu.

Dengesini kaybedip raylara düştü


İstanbul Kartal ilçesinde Marmaray'ın Atalar İstasyonu'nda başının döndüğü açıklanan yaşlı  bir adam raylara düşmüş oldu. Tren ile rayların arasına bacağının sıkıldığı bilgisine ulaşılan adam hastaneye kaldırıldığı esnada, durumunun çok ciddi olduğu konusunda bir bilgi verildi.

Elde edilen bilgilere bakılırsa söz konusu bu olay saatler 12:00 civarında Kartal  ilçesinde yer alan Atalar'daki Marmaray İstasyonu'nda gerçekleşti. İddialara bakılırsa durakta beklemekte bulunan 88 yaşında olan Nihat Giresunlu'nun başı döndüğünden dolayı dengesini yitirdi ve raylara düşmüş oldu.

Yaşlı adamın bacağı ise o esnada istasyona giriş gerçekleştiren trenle rayların arasına sıkışmış oldu. Söz konusu bu tren kazadan dolayı durdu. Bacak kısmından ağır yaralanmış olan yaşlı aramı görmüş olanlarsa hızlı bir şekilde sağlık ekipleri ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Olayın yaşandığı yere intikal eden ambulans ekipleri yaralı vatandaşa ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten hemen sonra hızlıca Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ile Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kazadan dolayı Marmaray seferleri üzerinde herhangi bir şekilde aksaklık meydana gelmezken Yaşlı adamın sağlık durumunun hala ciddi olduğu bilgisine ulaşıldı. O esnada ise istasyon içerisinde tren beklemekte bulunan birisi; ''Bir kişi düşmüş sanıyorum ki. Ambulans alarak hızlıca götürdü. Polis ekipleri de geldi.'' ifadelerine yer verdi.

Polis ekiplerinin ise olayla alakalı soruşturması devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.