Devrilen zırhlı polis arabasında 2 polis şehit oldu

Diyarbakır ilinin Dicle ilçesinde yer alan Kale Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren özel harekat şubesinin tarafından tutulmaya devam eden kale -1 isimli üs bölgesine doğru ulaşılan yol üzerinde ilerlemeye devam eden zırhlı polis arabası kaza yapmış oldu.

Devrilen zırhlı polis arabasında 2 polis şehit oldu


Diyarbakır ilinin Dicle ilçesinde yer alan Kale Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren özel harekat şubesinin tarafından tutulmaya devam eden kale -1 isimli üs bölgesine doğru ulaşılan yol üzerinde ilerlemeye devam eden zırhlı polis arabası kaza yapmış oldu. Söz konusu bu kaza esnasında araç içinde yer alan bir tane özel harekat polisinin  şehit olduğu açıklandı. Helikopter aracılığıyla Diyarbakır ilinde yer alan değişik hastanelere kaldırılmış olan yaralı durumdaki 5 tane polisten bir tanesi de müdahalelere karşın hiç bir şekilde kurtarılamadı.

Yaralı polisler helikopter aracılığıyla kaldırılarak Diyarbakır ilinde yer alan türlü hastaneler üzerinde tedavi altına alınmış oldu.


Şehit olduğu açıklanan özel harekat polislerinden Ali Uçar'ın (23) söz konusu bu acı haberi, Hatay ilinde yer alan ailesine ulaşmış oldu. Bekar durumda bulunan Ali Uçar'ın acı bu haberini Antakya ilçesinde yer alan Akevler Mahallesi içerisinde yaşamını sürdüren aileye, Antakya Kaymakamı  görevinde bulunan Orhan Mardinli'yle birlikte polis ekipleri vermiş oldu. Oğullarının ölme haberleri ile yıkılmış olan baba Adulsemet Uçar ile birlikte anne Emine Gülsüm Uçar ise gözyaşlarına boğulmuş bir durumda.

Uçar'ın sokağında yer alan komşuları ise  evlerine Türk bayraklarını asmaya başladı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.