DHL Ormanı için son tohumlamayı drone ile yaptılar

DHL Express şirketi ülkemizin çok daha yeşil bir geleceğe katkıda bulunması hedefi ile birlikte başlatmış olduğu 'Seninle Daha Yeşil' isimli proje tamamlanmış durumda.

DHL Ormanı için son tohumlamayı drone ile yaptılar


DHL Express şirketi ülkemizin çok daha yeşil bir geleceğe katkıda bulunması hedefi ile birlikte başlatmış olduğu 'Seninle Daha Yeşil' isimli proje tamamlanmış durumda. Projenin dahilinde 2020 senesi içerisinde gerçekleştirilmiş olan her bir GoGreen İklim Nötr gönderinin yanı sıra projeye özel bir şekilde oluşturulmuş olan Instagram filtresi kullanılarak gerçekleştirilen her bir çekimle ilgili olarak toplamda 50.000 tane yeni tohum toprakla buluşmuş oldu.

Deutsche Post DHL Grubu tarafından '2050 yılında sıfır emisyon' şeklindeki hedefin dahilinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiren DHL Express Türkiye, 2019 senesinin son günlerinde çevre odaklı bir durumdaki sosyal girişim ecording ile birlikte Orman Genel Müdürlüğü iş birlikleriyle başlatmış olduğu 'Seninle Daha Yeşil' adlı projeyi tamamlamış bir durumda.

Projeyle ilgili olarak ilk etapta bütün müşterilerinin yanı sıra personelleri için 13.000  tane ağaç tohumunu Ankara ili içerisinde toprakla buluşturmuş olan DHL Express Türkiye şirketi, 2020 senesinin tamamı boyunca mevcut durumdaki bütün paydaşlarını bu söz konusu sürece dahil edip projeyi devam ettirdi. Proje başlangıcı esnasında duyurulmuş olduğu gibi bu süreç içerisinde, karbon ayak izini adeta sıfırlamakta olan GoGreen İklim Nötr ürünü kullanılarak yapılmış olan her bir gönderiyle beraber projeye özel bir şekilde oluşturulmuş olan Instagram filtresinin her bir kullanımında çok daha yeni bir tohum yeşertilmiş oldu.

Toplam olarak 50.000 tane tohumu toprakla buluşturmuş olan bu özel çalışmanın ilk iki fazı esnasında Ankara ilinde yer alan Polatlı ilçesi ile birlikte Çakırlar mevkii içerisinde gerçekleştirilen atışlarla 28.000 tane tohum atışı gerçekleştirilmiş durumdayken projenin üçüncü ve en son fazı esnasında Mersin Silifke ilçesi içerisinde 22.000 tane tohum toprakla buluşmuş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.