Doğu illerine kar yağışı geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni haftaya yönelik olarak yayınlamış olduğu hava durumunun verilerine bakılırsa, hafta ortasına gelindiğinde yurdu etkisi altına almaya başlayacak soğuk hava dalgası ile beraber sıcaklıklar düşmüş olacak.

Doğu illerine kar yağışı geliyor


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni haftaya yönelik olarak yayınlamış olduğu hava durumunun verilerine bakılırsa, hafta ortasına gelindiğinde yurdu etkisi altına almaya başlayacak soğuk hava dalgası ile beraber sıcaklıklar düşmüş olacak. Ülkenin doğu bölgesiyle ilgili olarak kar yağışı ön görülmekteyken, öteki bölgeler üzerinde de soğuk bir hava hakim olmaya başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaşmış olduğu tahminlere bakılırsa senenin ekti alanı en büyük kar yağışı bu hafta gerçekleşmiş olacak. Doğu Anadolu Bölgesi'nin nerdeyse tamamında kar yağışı görülmekte olacak, bütün yurt üzerinde sıcaklıklar da düşüşe geçmiş olacak. Hafta ortasının ardından yükselişe geçmiş olan sıcaklıklarla beraber yağışlar da sona ermiş olacak

Ülkemizin kuzey kesimleriyle birlikte doğu kesimlerinin parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu bir durumda, Karadeniz Bölgesinin kıyılarıyla beraber İstanbul ilinin yanı sıra Kırklareli ili ile birlikte Kocaeli ili, Balıkesir ili ve  Sakarya ilinin kuzeyde kalan ilçelerinde yağmur etkili olacak

Sabah saatlerine doğru Van ilinin yanı sıra Kars ili ve Iğdır ilinin etrafıyla beraber Ağrı ilinin doğu kesimlerinin karla karışık bir şekilde yağmurun yanı sıra kar yağışlı bir şekilde, öteki yerlerin  ise parçalı az bulutlu şekilde geçecek olduğu tahmin  edilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.