Dolandırılan hemşire yaşamına kıydı

Balıkesir ili içerisinde, bir tane sağlık kurumunda hemşire pozisyonunda görev yapmaya devam eden 40 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan adam evinde canına kıydı.

Dolandırılan hemşire yaşamına kıydı


Balıkesir ili içerisinde, bir tane sağlık kurumunda hemşire pozisyonunda görev yapmaya devam eden 40 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan adam evinde canına kıydı. Evi içerisinde baş kısmından vurulmuş bir durumda bulunduğu açıklanan 40 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan adamın ''Bitcoin Safiye'' lakabına sahip dolandırıcı tarafından 200.000 Türk Lirası tutarında dolandırılmış olduğu ileri sürüldü.

Balıkesir Devlet Hastanesi içerisinde sağlık görevlisi olarak çalışan, evli ve ayrıca üç tane de çocuk babası  olduğu açıklanan Alper K., iddialara bakılırsa bir müddet öncesinde kendini ''ekonomist-broker'' pozisyonunda tanıtmış olan Safiye Gökçe Yüce'ye yatırım maksadıyla biraz para verdi. Yüce'nin tam tamına 40 şahsı 600 ''bitcoin'' kripto para karşılığı ortalama olarak 30 milyon Türk Lirası tutarında dolandırmış olduğunun ortaya çıkmasının hemen sonrasında iddialara bakılırsa Alper K., bunalıma girmeye başladı.

Safiye Gökçe Yüce'den ise 4  tane bitcoin isimli kripto para birimi karşılığı  tam tamına 200.000 Türk Lirası tutarında bir alacağı bulunduğu bilgisine ulaşılan Alper K., akşam saatlerine doğru, Gönen ilçesine bağlı Tirnova Mahallesi üzerindeki evinde, kendini tabanca kullanarak başından vurdu. Silahla ilgili bir ses duyanların ihbarda bulunmasının hemen sonrasında bölgeye hızlı bir şekilde sağlık ekipleri ile birlikte polis ekipleri sevk edilmiş oldu. Sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontroller esnasında Alper K.'nın yaşamını yitirmiş olduğu tespit edildi.

Olay yerinin inceleme ekipleri tarafından gerçekleştirilen incelemenin sonrasında Alper K.'nın cansız bedeni otopsi yapılması amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.