Dur ihtarına uymadığı için kaza gerçekleştirdi

Samsun ilinde yer alan İlkadım ilçesi içerisinde polis ekiplerinin ikazına uymamış bulunan ve kaçmaya çalışmakta olan şoförün kullanmakta olduğu araba, yaya kaldırımına çarpıp durabildi.

Dur ihtarına uymadığı için kaza gerçekleştirdi


Samsun ilinde yer alan İlkadım ilçesi içerisinde polis ekiplerinin ikazına uymamış bulunan ve kaçmaya çalışmakta olan şoförün kullanmakta olduğu araba, yaya kaldırımına çarpıp durabildi. Polis memurları tarafından yanmaya başlanan araçtan son anda çıkartılmış olan şüpheli Uğur K. (38) hızlı bir şekilde tedavi altına alındı. Söndürülmüş olan otomobil içerisinde uyuşturucu madde ele geçirilmiş oldu.

İlkadım ilçesinde yer alan İkizce Sokak içerisinde gerçekleşen olay esnasında, Mevlana Caddesi'nin üstünde uygulama gerçekleştiren motorize yunus polis ekipleri, şüpheden dolayı 55 ADD 181 plakasına sahip otomobili durdurmayı istedi. Polis memurlarının ''dur'' ihtarına hiç bir şekilde uymamış olan otomobil şoförü, hızlı bir şekilde kaçmaya başladı. Polis memurları da otomobili hemen takibe aldı.

Kovalama esnasında kava yapmış olmasına karşın durmayan ve Derebahçe Mahallesi içerisinde sıkıştırılmış olan araç şoförü, karanlık sokak üzerinde farlarını kapatıp gizlenmeye çalıştı. Fark edildiğinde yeniden kaçan şoförün direksiyon kontrolünü yitirmiş olduğu otomobil kaldırıma çarpıp alev aldı. Ani bir şekilde alevler arasında kalmış olan araç şoförü Uğur K., polis ekiplerinin  müdahalesiyle kurtarılmış oldu.

Olayın yaşandığı yere intikal eden itfaiye ekipleri tarafından otomobilde çıkan yangın söndürülmüş oldu. Baş kısmından yaralanmış olan Uğur K., sağlık ekipleri tarafından hızlı bir şekilde Gazi Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedavi altına alınmış oldu. Otomobil içerisinde bir arama gerçekleştiren polis memurları, bagaj bölümünde sentetik uyuşturucunun yanı sıra hassas terazi ile birlikte şarjör ele geçirmiş oldu. Olayla alakalı olarak soruşturma başlatıldığı açıklandı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.