Ehliyetsiz genç polisten kaçarken kaza yaptı

Beylikdüzü ilçesindeki sahil kısmında 17 yaşında olduğu öğrenilen ehliyetsiz bir genç, babasından izinsiz bir şekilde almış olduğu arabayla drift yaptığı esnada polis ekiplerine yakalandı.

Ehliyetsiz genç polisten kaçarken kaza yaptı


Beylikdüzü ilçesindeki sahil kısmında 17 yaşında olduğu öğrenilen ehliyetsiz bir genç, babasından izinsiz bir şekilde almış olduğu arabayla drift yaptığı esnada polis ekiplerine yakalandı. Bir müddet polis ekiplerinden kaçmış olan şoför kaza yaptığı esnada, çarpmanın etkisiyle beraber araç lastiği yola fırlamış durumda.

Beylikdüzü sahil kısmında sabah saatlerine doğru meydana gelen olay esnasında iddiaya bakılırsa 17 yaşında bulunan genç, babası uyuduğu esnada arabanın anahtarını alıp sahile indi. Burda drift gerçekleştiren şoför Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yer alan devriye polislerine yakalanmış oldu.

Polis ekipleri arabayla kaçmakta olan şoföre dur konusunda bir ihtarda bulundu. Birkaç metre boyunca arabayla kaçmış olan genç çocuk bisiklet yolunun kenarında yer alan bariyerlere çarpıp kaza gerçekleştirdi.

Çarpmanın etkisinden dolayı araba üzerinde çok büyük  bir maddi hasar meydana geldi. arabanın lastiği yuvasından çıkıp kazanın meydana geldiği yerden 10 metre kadar ilerde yola fırlamış oldu. Polis ekipleri ise yapmış olduğu sorgulaması esnasında çocuğun ehliyetsiz bir durumda olduğunu ve arabayı babasından izinsiz bir şekilde almış olduğunu ifade etti. Genç yaştaki çocuk için ehliyetsiz  bir şekilde araba kullanmak ve trafiğe açık alan içerisinde drift yapmaktan ortalama bir şekilde 10.000 Türk Lirası tutarında ceza kesilecek olduğu bilgisine ulaşıldı. Araba da çekiciyle otoparka gönderildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.