Ekipler tarafından Büyükçekmece'e yakalandı

Organize suç örgütünün lideri olarak tanınan Ayvaz Korkmaz'a yönelik gerçekleştirilen operasyonla alakalı yeni görüntülere ulaşılmış bir durumda.

Ekipler tarafından Büyükçekmece'e yakalandı


Organize suç örgütünün lideri olarak tanınan Ayvaz Korkmaz'a yönelik gerçekleştirilen operasyonla alakalı yeni görüntülere ulaşılmış bir durumda. Görüntüler içerisinde, Ayvaz'ın kelepçelenerek yere yatırılmış olduğu o anlarla beraber en yakınında yer alan adamları arasındaki M. A.'nın gözaltına alınma işlemleri görülüyor.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise; İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğüne bağlı ekipler, 1990'lı senelerin son dönemlerine doğru işlenmiş pek çok cinayet üzerinde direkt olarak veyahut dolaylı  bir şekilde parmağı bulunan ve ayrıca ''çete soruşturması''nın dahilinde uzun bir zamandan beri aranması bulunan çıkar maksatlı suç örgütü liderlerinden Ayvaz Korkmaz'ın Büyükçekmece ilçesinde yer alan bir villa içerisinde kaldığını tespit ederek gece operasyon gerçekleştirmiş, baskın esnasında suç örgütü lideriyle beraber yanında yer alan kızı ve ayrıca bir tane adamı da  gözaltına alınmış idi.

Yeraltı örgütlerinin arasında yer alan bir çok kanlı hesaplaşma üzerinde ismi sık bir şekilde duyulmakta olan çete lideri, emniyet içerisindeki işlemlerinin sonrasında bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmiş durumdayken, gece saatler 01:00 civarında gerçekleştirilen operasyonla alakalı yeni ayrıntılara da ulaşılmış durumda.

Geçmiş seneler içerisinde meydana gelen beş tane cinayet ve on tane silah kullanarak yaralama olayının direkt olarak faili, çok fazla sayıdaki cinayetin ise ''azmettiricisi'' olma konusunda suçlanmakta olan suç örgütü liderine karşı gerçekleştirilen operasyonun polis kameralarına yansımış görüntüleri ortaya çıkmış bir durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.