Elazığ ilinde iki tane daha deprem gerçekleşti

Elazığ ilinde yer alan Sivrice ilçesi içerisinde bugün saatler 02:32'yi gösterirken Richter ölçeğine bakılırsa 4.5 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti.

Elazığ ilinde iki tane daha deprem gerçekleşti


Elazığ ilinde yer alan Sivrice ilçesi içerisinde bugün saatler 02:32'yi gösterirken Richter ölçeğine bakılırsa 4.5 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti. Bu söz konusu depremden ortalama 30 dakika sonra 4.2 büyüklüğü bulunan ikinci bir deprem daha gerçekleşti

Afet ile Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) üzerinde yer alan verilere bakılırsa, merkez üssü Elazığ ilinin Sivrice ilçesi içerisinde bugün saatler 02:32'yi gösterirken Richter ölçeğine bakılırsa 4.5 büyüklüğü bulunan bir deprem gerçekleşti. Söz konusu bu deprem, 7 kilometrelik bir derinde ölçülmüş durumdayken, Elazığ merkezin yanı sıra çevre ilçeler içerisinde de hissedilmiş olduğu bilgisine ulaşıldı. Halen depremle alakalı olarak, can veyahut mal kaybı konusunda açıklama yapılmadı.

Kandilli Rasathanesi ile birlikte Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) de, söz konusu bu depremin büyüklüğünü 4.6 seviyesinde açıklarken, derinliğini de  altı kilometre şeklinde duyurmuş oldu.

Bu söz konusu depremin hemen sonrasında saatler 03:03'ü gösterirken de tekrar merkez üssü Sivrice ilçesinde 4.2 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşmiş oldu. Bu söz konusu depremin derinliği de AFAD aracılığıyla tekrar yedi kilometre şeklinde ölçülmüş oldu. Söz konusu bu deprem de Sivrice ilçesinin yanı sıra Elazığ merkezin yanı sıra çevre ilçeler içerisinde hissedilmiş olsa da sokakların genel bir şekilde boş olduğu gözlenmiş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.