Elazığ ilinde su üç ay boyunca bedava oldu

24 Ocak tarihinde gerçekleşen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralarının sarılabilmesi amacıyla başlatılmış olan çalışmalar aralıksız bir şekilde sürerken, Elazığ Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Şahin Şerifoğulları ise çok önemli bir açıklama gerçekleştirdi.

Elazığ ilinde su üç ay boyunca bedava oldu


24 Ocak tarihinde gerçekleşen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralarının sarılabilmesi amacıyla başlatılmış olan çalışmalar aralıksız bir şekilde sürerken, Elazığ Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Şahin Şerifoğulları ise çok önemli bir açıklama gerçekleştirdi. Başkan  görevinde bulunan Şerifoğulları, deprem tarihi itibariyle üç ay zaman zarfında hiçbir aboneden su tüketim bedeli alınmayacak olduğunu ifade etti.

Mart ayında belediye meclisi içerisinde karar alacak olduklarını ifade eden Başkan görevinde bulunan Şerifoğulları; ''Depremin gerçekleştiği 24 Ocak tarihi geçerli bulunmak üzere üç aylık bir zaman diliminde abonelerimizden su tüketim bedeli almamış olacağız. Sosyal belediyecilik ilkemiz ile birlikte vatandaşımızın yaşamını basitleştirmeye katkı sağlayabilecek bu müjdeyi hemşehrilerimle paylaşmayı da çok istiyorum. Ön ödemeli kart bulunan su sayacı kullanmakta olan abonelerimiz de bu olanaktan faydalanacaklar. Üç aylık su tüketimiyle alakalı bedelin Elazığ Belediyesi'ne toplamdaki maliyeti 15 milyon Türk Lirası tutarındadır. Ancak vatandaşımızlarımızın canları sağ olsun. Bizler elimizden gelen herşeyi yapacağız'' ifadelerine yer verdi.

Elektrik ile birlikte doğal gaz firması AKSA'dan da böyle bir güzelliği, bu yardımı görmeyi talep ettiklerini ve beklemekte olduklarını ifade eden Şerifoğulları, kendilerinin vatandaşlardan almış olduğu desteğin onlara hizmet şeklinde geri dönmeyi sürdüreceğini de ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.