Emine Bulut'un kızı için kayyum atandığı açıklandı

Kırıkkale ili içerisinde eski kocasının öldürmüş olduğu Emine Bulut'un 10 yaşında olduğu açıklanan kızına 8 senelik bir kayyum atandığı açıklandı.

Emine Bulut'un kızı için kayyum atandığı açıklandı


Kırıkkale ili içerisinde eski kocasının öldürmüş olduğu Emine Bulut'un 10 yaşında olduğu açıklanan kızına 8 senelik bir kayyum atandığı açıklandı. F. B. V. isimli küçük kızın reşit olacağı yaşa gelene kadar kayyum şeklinde görevlendirilmiş olan bu avukat, banka hesabı üzerinde yer alan bağışlar aracılığıyla toplanmış para ile birlikte kızın kişisel haklarını koruyor olacak. 9 Ekim tarihi içerisinde gerçekleştirilecek cinayet davasına ise  yaklaşık olarak altmış tane avukatın katılacak olduğu açıklandı.

Kırıkkale ili içerisinde 18 Ağustos tarihinde Menderes Caddesi üstünde yer alan bir tane restoran için eski kocası Fedai V. (43)'nin tarafından bıçaklanıp öldürülmüş olan Emine Bulut'un (38) kızı F. B. V. (10) ile ilgili olarak Aile, Çalışma ile Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından istekte bulunulmasının hemen sonrasında Kırıkkale Sulh Hukuk Mahkemesinin görevlendirmiş olduğu bir tane avukat kayyum pozisyonunda atanmış oldu. 

Türkiye'yi  adeta ayağa kaldırmış olan ve toplum üzerinde büyük bir infial uyandırmış görüntülerden sonra ünlü durumda bulunan sanatçıların da arasında yer aldığı spor camiası ile birlikte siyasi ve pek çok kişinin gerçekleştirmiş olduğu organizasyonlar üzerinden elde edilmiş olan gelirlerle beraber bağışların güvence altına alınabilmesi amacıyla da F. B. V.'nin reşit olarak karar verebileceği 18 yaşına kadar kayyum pozisyonunda görevlendirilmiş olan avukat, banka hesabı üzerinde yer alan para ile birlikte kızın kişisel durumdaki haklarını da koruyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.