Eniştesini tarım ilacı ile öldürmüş

Manisa ilinde yer alan Sarıgöl ilçesi içerisinde bir tane kadın, kendi eniştesine tarım ilacı enjekte edip ölmesine sebep olduğu iddiası ile gözaltına alınmış bir durumda.

Eniştesini tarım ilacı ile öldürmüş


Manisa ilinde yer alan Sarıgöl ilçesi içerisinde bir tane kadın, kendi eniştesine tarım ilacı enjekte edip ölmesine sebep olduğu iddiası ile gözaltına alınmış bir durumda.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, söz konusu bu olay Sarıgöl ilçesinde yer alan Karacali Mahallesi içerisinde gerçekleşti. Mahalle içerisinde ikamet ettiği konusunda açıklamalar yapılan S. V. (37) sabah erken saatlerde ise kayınpederinin evinde ölü bir şekilde bulundu. Olayla alakalı olarak bir soruşturma başlatmış olan Manisa İl Jandarma Komutanlığı'nda yer alan Jandarma Suç Araştırma Timleri, S. V.'nin baldızı olduğu açıklanan M. H.'yi (24) düzenlenen bir operasyon ile gözaltına almış oldu. Genç yaşta bulunan  kadının gece çok geç saatte eve gelmiş olan kendisine cinsel istismar gerçekleştirdiğini iddia ettiği  S. V.'yi tarım ilaçları enjekte edip öldürmüş olduğu tespit edildi. S. V.'nin cansız bedeni ise inceleme yapılmak amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na yollanırken, eniştesini öldürmüş olduğu ileri sürülen M. H.'nin ilk ifadesi içerisine; S. V.'nin kendine cinsel istismarda bulunmuş olduğunu, ses çıkartması durumunda ise babasını da öldürecek olduğunu ifade ettiği açıklandı. Evlerinin hemen yan kısmında yer alan besihaneye gidip, hayvanlar üzerinde kullanmakta oldukları şırıngaya tarım ilacı koymuş olduğunu ve  sonrasında ise S. V. için; ''Fazlasıyla sinirli bir durumdasın, bu ise sakinleştirici özellikte bir ilaç. Ben de sürekli olarak bunu kullanmaktayım'' şeklinde konuşarak enjekte etmiş olduğunu iddia eden M.H.'nin söz konusu bu olayı zor bir vaziyette kaldığından dolayı yaptığını ve fazlasıyla pişman olduğunu ifade ettiği de belirtildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.