Eren Abluka-34 Narko Terör Operasyonlarında 1 Milyon 493 Bin Kök Kenevir İle 337 Bin Kök Skunk Ele Geçirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından Eren Abluka-34 Narko Terör operasyonları çerçevesinde 9 kişinin yakalandığı ve operasyon gerçekleştirilen adreslerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildiği aktarıldı.

Eren Abluka-34 Narko Terör Operasyonlarında 1 Milyon 493 Bin Kök Kenevir İle 337 Bin Kök Skunk Ele Geçirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'da başlatılan Eren Abluka-34 Narko Terör operasyonları çerçevesinde Jandarma Komando Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu timlerince arazi  arama ve tarama faaliyeti gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen faaliyet kapsamında ekipler tarafından alınan bilgiler çerçevesinde Lice İlçesi Serince Mahallesi'nde önceden alınan 65 ayrı yer tek tek kontrol edildi. 

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalar ve kontrollerde 1 milyon 493 bin kök kenevir bitkisi, 337 bin kök skunk bitkisi 54 kg. toz esrar,  216 kg. kubar esrar ve 3.600 metre sulama hortumu ele geçirildi. 

Ele geçirilen uyuşturucu maddeleri ile birlikte terör örgütü PKK'nın finans kaynağına büyük darbe vurulurken ele geçirilen maddeler imha edilmek üzere ekipler tarafından toplatıldı. 

 Eren Abluka-34 Narko Terör operasyonları çerçevesinde Jandarma Komando Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu timlerince gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 9 kişi gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Terör örgütü PKK'nın finas kaynağına büyük bir darbe vurulması sonrasında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ''Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN ABLUKA OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI, İNATÇI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam etmektedir.'' ifadelerine yer verildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.