Esenyurt ilçesinde yabancı uyruklular arasında kavga çıktı

İstanbul  ilinde yer alan Esenyurt ilçesinde yabancı uyruğa sahip 2 tane grup birbirine girmiş oldu. Yenikent Mahallesi içerisinde meydana gelen olay esnasında, Suriye uyruğuna sahip 2 kişi Fas uyruğuna sahip 2 kişiye demir sopalar kullanarak saldırmış oldu

Esenyurt ilçesinde yabancı uyruklular arasında kavga çıktı


İstanbul  ilinde yer alan Esenyurt ilçesinde yabancı uyruğa sahip 2 tane grup birbirine girmiş oldu. Yenikent Mahallesi içerisinde meydana gelen olay esnasında, Suriye uyruğuna sahip 2 kişi Fas uyruğuna sahip 2 kişiye demir sopalar kullanarak saldırmış oldu. Fas uyruğu bulunan bir şahıs ağır bir şekilde yaralanmış durumdayken, saldırgan kişiler İl Göç İdaresi aracılığıyla sınır dışı edilmiş oldu.

Söz konusu bu olay, 30 Kasım tarihinde saatler 15:00 civarında Esenyurt ilçesinde yer alan Yenikent Mahallesi içerisinde gerçekleşti. İddialara bakılırsa Suriye uyruğuna sahip oldukları bilgisine ulaşılan Abdullah Nasır ile birlikte Omar Muhammed'la Fas uyruğuna sahip Barzem Abdeljalil ile birlikte Bella Hammou Khalid arasında bir gece öncesinde halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıkmış oldu. Tartışma ise araya girmiş olan komşular tarafından yatıştırılmış oldu.

Olaya karıştığı açıklanan dört kişi, gündüz yeniden tartışmaya başlamış oldu. Söz konusu bu tartışma kısa zamanda kavgaya döndü. Suriye uyruğuna sahip olan 2 kişi ellerinde yer alan demir boruları kullanarak, Fas uyruğuna sahip 2 kişiyi öldüresiye bir şekilde dövdükten hemen sonra olayın yaşandığı yerden kaçtı. Almış olduğu darbelerden dolayı ağır bir şekilde yaralanmış olan Fas uyruğuna sahip Barzem Abdeljalil, komşuları aracılığıyla bir döşeğin üstüne yatırıldı ve sağlık personellerinin gelmesi beklenmiş oldu. Sağlık personelleri ise, ağır bir şekilde yaralandığı açıklanan Barzem Abdeljalil'i ambulansa alarak hastaneye götürürken, öteki Fas uyruğuna sahip olan Bella Hammou Khalid'in tedavisi ayakta yapıldı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.