Eşiyle konuştuktan sonra kalp krizi geçirdi

Bursa ilinin İnegöl ilçesi içerisinde eşinin boşanma konusunda isteği olduğunu söylediği Mustafa Uslu (44), tam olarak 30 dakika geçtikten sonra, denetimli serbestlik dahilinde temizlik görevlisi şeklinde çalışmakta olduğu caminin bahçe kısmında fenalaştı ve yaşamını yitirdi.

Eşiyle konuştuktan sonra kalp krizi geçirdi


Bursa ilinin İnegöl ilçesi içerisinde eşinin boşanma konusunda isteği olduğunu söylediği Mustafa Uslu (44), tam olarak 30 dakika geçtikten sonra, denetimli serbestlik dahilinde temizlik görevlisi şeklinde çalışmakta olduğu caminin bahçe kısmında fenalaştı ve yaşamını yitirdi. Olayla ilgili olarak bilgi aldıktan sonra camiye gelmiş olan eşi Fehime Uslu (37) açıklamasında; ''Keşke ben ölmüş olsaydım da, sen ölmeseydin'' ifadelerine yer vererek gözyaşı dökmüş oldu.

Darptan dolayı 5 sene hapis cezası almış olan, denetimli serbestlikle ilgili yasadan faydalanarak İnegöl ilçesinin  kırsalında yer alan Yeniceköy Mahallesi'nde yer alan Göçmen Camii içerisinde çalışmaya devam eden Mustafa Uslu, caminin bahçe kısmında temizlik yaptığı esnada fenalaştı. Durumun farkına varan caminin imamı, jandarma ekipleri ile birlikte sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İntikal eden sağlık ekibi, Uslu'nun hayatını kaybetmiş olduğunu tespit etti. Acı haberi aldıktan sonra, olayın yaşanmış olduğu yere ulaşan eşi  olan Fehime Uslu, eşinin cansız bir durumdaki bedenini gördükten sonra; ''Keşke ben ölmüş olsaydım da sen ölmeseydin'' ifadelerine yer vererek gözyaşları döktü.


Uslu, söz konusu bu olay yaşanmadan sadece 30 dakika öncesinde eve gelmiş olan eşine ''Boşanalım'' ifadelerini kullandığını ifade etti. Mustafa Uslu'ya ait olan cansız bedeni, olayın yaşanmış olduğu yerde gerçekleştirilen incelemenin hemen sonrasında otopsi yapılması amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu'na yollandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.