Eski hükümlü yolda gördüğü gardiyanı bıçaklayarak öldürdü

Erzurum'da yaşanan olayda infaz koruma memuru olan adam, eski hükümlü tarafından sokak ortasında bıçaklanması sonrasında hayatını kaybetti.

Eski hükümlü yolda gördüğü gardiyanı bıçaklayarak öldürdü

Erzurum'un Yakutiye İlçesi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapmakta olan Turgay Kınalı yolda yürüdüğü sırada eski hükümlü Yılmaz Ç. ile karşılaştı. Karşılaşma sonrasında iki arasında ki konuşma kısa sürede yerini kavgaya bırakırken Yılmaz Ç. yanında bulundurduğu bıçağı çıkararak Kınalı'yı defalarca bıçakladı.

Dehşet dolu anlara şahit olan çevrede ki vatandaşlar kanlar içerisinde kalarak yere yığılan koruma memuru Turgay Kınalı'nın yardımına koşarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi. 

Bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yapılan ihbar sonrasında harakete geçen sağlık ekipleri kısa süre içerisinde olay yerine gelerek yaptıkları ilk müdahale sonrasında Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yaşadıkları kavga sonrasında infaz koruma memurunu bıçaklayarak bölgeden kaçan Yılmaz Ç.'yi yakalamak için polis ekipleri harekete geçti. Görgü tanıklarının ifadeleri ve çevrede ki güvenlik kamera görüntülerine başvuran polis ekipleri gece boyunca zanlıyı yakalamak için çalışma gerçekleştirdi. 

Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında Yılmaz Ç. Pasinler İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyon sonrasında yakalanarak gözaltına alındı ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Öte yandan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Turgay Kınalı'nın durumunun ağırlaşması sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ortaya atılan iddia da ise Yılmaz Ç.'nin madde bağımlısı olduğu ve olay öncesinde madde kullandığı öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.