Ezber bozan bir açıklamada bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), son günler içerisinde çok büyük bir tartışma konusu haline gelen Kanal İstanbul adlı projeyle ilgili olarak geçtiğimiz bir çalıştay gerçekleştirdi.

Ezber bozan bir açıklamada bulundu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), son günler içerisinde çok büyük bir tartışma konusu haline gelen Kanal İstanbul adlı projeyle ilgili olarak geçtiğimiz bir çalıştay gerçekleştirdi. Söz konusu bu çalıştay için, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İYİ Parti'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Meral Akşener'in yanı sıra  İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı  görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu ise katılıp konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların hemen sonrasında ise oturumlar gerçekleştirdi. Oturum esnasında konuşma gerçekleştiren Profesör Doktor Cemal Saydam, Kanal İstanbul isimli projeyle alakalı ezberleri bozan bir açıklama gerçekleştirdi.

Profesör Doktor Cemal Saydam, Kanal İstanbul isimli projesinin etkilerinden dolayı Marmara denizinde birikmiş olan Sülfür Dioksit'in aslında çürük yumurta kokusu ortaya çıkartacak olduğunu ifade etti. Sülfür Dioksit'in mevcut durumdaki etkilerine değinmiş olan Saydam açıklamasında; ''Erkekliği öldürür'' ifadelerine yer verdi.

Çalıştay esnasında konuşma gerçekleştiren başka bir isim olarak öne çıkan emekli Tuğamiral Türker Ertürk da geçmiş olduğumuz Kanal İstanbul projesiyle alakalı zehir zemberek açıklamalar gerçekleştirip, projeyi ucube şeklinde değerlendirmişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.