Feci bir şekilde yaşamını yitirdi

Konya ilinde yer alan Ereğli ilçesi içerisinde çadırda barınmaya devam eden ve tarım işçiliği yaparak geçimlerini sağlayan Suriye uyruğuna sahip oldukları bilgisine ulaşılan İmen - Abdulvahap Dineydil çiftine ait 8 aylık bebeklerinden Muhammet, yatağı içerisinde ölü  bir şekilde bulundu.

Feci bir şekilde yaşamını yitirdi


Konya ilinde yer alan Ereğli ilçesi içerisinde çadırda barınmaya devam eden ve tarım işçiliği yaparak geçimlerini sağlayan Suriye uyruğuna sahip oldukları bilgisine ulaşılan İmen - Abdulvahap Dineydil çiftine ait 8 aylık bebeklerinden Muhammet, yatağı içerisinde ölü  bir şekilde bulundu. Minik durumdaki Muhammet'in ilk gerçekleştirilmiş olan otopsisine bakılır ise zatürreden ölmüş olduğu açık bir şekilde tespit edildi.

Söz konusu olay ise bu sabah erken saatlerde Kamışlıkuyu Mahallesi içerisinde gerçekleşti. Çadır içerisinde kalmaya devam eden ve tarım işçiliği yaparak geçimlerini sağlayan Suriye uyruğuna sahip İmen (23) ile Abdulvahap Dineydil (24) çiftleri, uyandıkları zaman bebekleri  olan Muhammet'i  tamamen hareketsiz bir durumda buldu. Abdulvahap Dineydil bunun hemen ardından ise, minik durumdaki Muhammet'i araba ile hızlı bir şekilde Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burda görevli olan doktorla ise, minik Muhammet'in yaşamını yitirmiş olduğunu tespit etti. Minik Muhammet'in yapılmış olan ilk otopsisi içerisinde zatürreden dolayı yaşamını yitirmiş olduğu tespit edildi. Söz konusu bu olayla alakalı olarak soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.