Garson pompalı tüfek ile dehşet saçtı

Sivas ili içerisinde bir kamu kurumuna ait durumdaki sosyal tesis içinde görevli 2  kişi silah ile vurulup öldürüldü.

Garson pompalı tüfek ile dehşet saçtı


Sivas ili içerisinde bir kamu kurumuna ait durumdaki sosyal tesis içinde görevli 2  kişi silah ile vurulup öldürüldü.

İddialara bakılırsa, Gültepe Mahallesinde yer alan Barbaros Bulvarı üzerinde Karayolları 16.  Bölge Müdürlüğünün Sosyal Tesisi'nin yemekhanesi içerisinde çalışmakta olan garson A.K. iş arkadaşlarından  aşçı Ö.K. ve de fırıncı M.T. ile halen bilinmeyen sebepten dolayı tartıştı.

A.K. bir zaman geçtikten sonra yeniden gelmiş olduğu yemekhanede yanında getirmiş olduğu  tüfeği kullanarak Ö.K. ile M.T'ye ateş etmeye başladı. Silah sesini duymuş olan öteki görevliler ise bu durumu hemen sağlık ile polis ekiplerine ihbar etti. Olayın yaşandığı yere gelmiş olan sağlık ekipleri  ise başlarından pompalı tüfek ile vurulmuş olan  2 kişinin yaşamını yitirmiş olduğunu belirledi.

Polisler olayı gerçekleştirmiş olduğu ileri sürülen ve bir otomobile binerek  kaçan A.K'nin yakalanabilmesi amacıyla çalışma başlattı.

Bir zaman öncesinde geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda psikolojisinin bozuk olduğu bilgisine ulaşılan şüpheli  durumdaki A.K.'nın iş yeri içerisinde yaşamış olduğu tartışmanın hemen sonrasında evine gitmiş olduğu ve yanındaki pompalı tüfek ile geri dönmüş olduğu da öğrenildi. A.K.'nın ilk önce evli ve de 2 tane çocuk sahibi olan fırıncı Mustafa Tutuş'u kafasına ateş edip öldürdü. Hemen sonrasında ise, tartışma yaşamış olduğu aşçı Ö.K'yı  ilk önce elinden yaraladıktan  hemen sonra kafasına ateş edip öldürmüş olduğu belirlendi.

Şüpheli olan A.K.'nın olayın hemen sonrasında öldürmüş olduğu ve bekar olduğu öğrenilen arkadaşı Ö.K'nın otomobilini alıp kaçtığı tespit edildi. Polisler, kaçmış olan şüphelinin yakalanabilmesi amacıyla bir çalışma başlattı.

Olayda ölmüş olan iki kişinin cansız bedenleri ise, olay yeri incelemesinin hemen sonrasında kaldırılacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.