Gaziantep'te eve giren şahıslar iki aylık bebeği bıçaklayarak öldürdü

Gaziantep'te annesiyle birlikte evde bulunan iki aylık bebek eve giren kimliği belirsiz şahıslar tarafından bıçaklanarak öldürüldü, yaşanan olayda anne yaralı olarak kurtulurken çocuğunun öldüğü haberini alan baba sinir krizi geçirdi.

Gaziantep'te eve giren şahıslar iki aylık bebeği bıçaklayarak öldürdü

Gaziantep'te eşini ve iki aylık bebeğini evde bırakarak işe giden baba haber alamaması üzerine 112 ekiplerine haber verdi, ihbar üzerine eve polis ekibi sevk edildi. 

Aldıkları izin sonrasında çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri kapıyı açar açmaz korkunç manzara ile karşılaştı, ekipler evde bulunan anne. ve bebeğinin bıçaklandığını gördükten sonra sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa süre içerisinde bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda iki aylık Mustafa bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi, anne ise sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı olarak 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Ekipler tarafından evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken bölgeye olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi, olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan geniş çaplı inceleme sonrasında Mustafa bebeğin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çocuğunun öldüğü ve eşinin ise yaralandığı haberini alan baba eve koşarken çocuğunun cansız bedenini evden çıkarılırken gören baba sinir krizi geçirdi. Bölgede yapılan inceleme sonrasında olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.