Gazipaşa - Alanya Havalimanı Kish Air'e ait uçağı karşıladı

TAV Havalimanlarının işletmekte olduğu Gazipaşa - Alanya Havalimanı, Tahran’dan gelmiş olan Kish Air şirketine ait uçağı su takıyla karşılamış oldu.

Gazipaşa - Alanya Havalimanı Kish Air'e ait uçağı karşıladı


TAV Havalimanlarının işletmekte olduğu Gazipaşa - Alanya Havalimanı, Tahran’dan gelmiş olan Kish Air şirketine ait uçağı su takıyla karşılamış oldu. Airbus 321 modeliyle düzenlenmiş olan uçuş ile birlikte, 160 tane yolcu geçmiş olduğumuz Cuma gününde saat 19:00’u gösterirken Gazipaşa-Alanya’ya gelmiş oldu.

Gazipaşa - Alanya Havalimanına ilk defa bir sefer gerçekleştirmiş olan Kish Air şirketi, bu rota üzerinde yaz ve kış sezonu içerisinde her hafta karşılıklı  bir şekilde uçuş düzenlemiş olacak.  

TAV'ın Gazipaşa Genel Müdürü olarak görev yapan Ekrem Akgül ise  açıklamasında Kish Air şirketinin Tahran üzerinden gerçekleştirmiş olduğu ilk uçuşu karşılama sebebiyle mutluluk duymaktan olduklarını ifade ederek yolculara güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunma amacıyla çalışmakta olduklarını ifade etti. Ülkelerin arasında yer alan uçuş kısıtlamalarının kademeli bir şekilde kalkmaya başlamasıyla beraber dış hatlardaki trafiklerinin çok hızlı bir biçimde artmaya başladığını ve bu sene de yeni havayollarının havalimanının portföyüne katılmış olduğunu ifade etti.

2021 senesi içerisinde Gazipaşa - Alanya Havalimanı’na tam tamına 13 tane havayolu şirketi 10 tane farklı ülke üzerindeki 15 farklı destinasyondan uçuş düzenlemiş oldu. Gazipaşa-Alanya Havalimanı bu senenin ilk yedi aylık zaman zarfında 262.000 tane yolcuya hizmet vermiş oldu.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.