Giresun'da yine bir kayıp kız çocuğu haberi

Giresun ili içerisinde yaylada kaybolduğu açıklanan 11 yaşında bulunan kız çocuğunu bulabilmek amacıyla arama çalışmaları başlatılmış durumda.

Giresun'da yine bir kayıp kız çocuğu haberi


Giresun ili içerisinde yaylada kaybolduğu açıklanan 11 yaşında bulunan kız çocuğunu bulabilmek amacıyla arama çalışmaları başlatılmış durumda. Ardımızda bırakmış olduğumuz günler içerisinde cansız bedeni bulunarak büyük bir üzüntü yaşatan İkra Nur Tirsi de aynı bölge üzerinde kaybolmuştu.

Giresun ilinde yer alan Bulancak ilçesindeki Aydındere Beldesi Semen yaylası üzerinde geçmiş olduğumuz gün kaybolduğu açıklanan 11 yaşında bulunan Elif Akbayrak'la ilgili olarak gece saatlerine doğru arama çalışmaları başlatılmış oldu. Akbayrak'ın kaybolmuş olduğu bölge üzerinde, ardımızda bırakmış olduğumuz günler içerisinde dört gün süresince aranmakta olan İkra Nur Tirsi'nin cansız bedenine ulaşılmış idi.

Jandarma Özel Harekat ekiplerinin yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile birlikte AKUT Giresun ekipleri yayla üzerinde yer alan ormanlık alanlar içerisinde Akbayrak'ı bulabilmek amacıyla çalışmalar yapıyor. Sisin etkili bir durumda bulunduğu bölge üzerinde arama köpekleri de kullanılmakta. Küçük yaştaki kızın sisten dolayı yolunu kaybetmiş olduğu şüphesi üstünde durulmakta. 

Diğer taraftan Giresun ilinde yer alan Bulancak ilçesindeki İcilli köyü içerisinde ardımızda bırakmış olduğumuz 27 Haziran akşamında evine dönmediği açıklanan İkra Nur Tirsi kaybolmuş, 4 gün boyunca devam eden arama çalışmalarından sonra ufak kızın cansız bedeni evine tam olarak yedi kilometrelik bir mesafe üzerinde Salman mevkisinin Adaköy deresi içerisinde bulunmuş idi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.