Hastanede şoke eden görüntü

Sultangazi ilçesinde yer alan Cebeci Sağlık Ocağına muayene olmak amacıyla gelen bir kişi, doktorların  buraya gelen hastalara bakmanın yerine kahvaltı yapmakta olduklarını ileri sürdü.

Hastanede şoke eden görüntü


Sultangazi ilçesinde yer alan Cebeci Sağlık Ocağına muayene olmak amacıyla gelen bir kişi, doktorların  buraya gelen hastalara bakmanın yerine kahvaltı yapmakta olduklarını ileri sürdü. O dakikaları cep telefonunu kullanarak kayıt altına alan vatandaş, doktorların yanına kadar gidip kahvaltı yapmış olduklarını da cep telefonunu kullanarak kaydetmiş oldu.

İddialara bakılırsa, sağlık ocağına muayene amacıyla gelmiş olan vatandaşlar sıra alabilmek amacıyla görevli  bir durumdaki memurun yanına gitti. O sırada öteki hastaların da doktorları beklemeye devam ettiğini gördü. Beklemekte olan hastalardan bir tanesine ''Niçin beklemektesiniz?'' diye soru sormasının ardından ''Aşağıdalar ve kahvaltı yapmaktalar'' şeklinde bir yanıt aldı. Bunun sonrasında ise vatandaş cep telefonunu kullanarak video çekimi yapmaya başladı.

Cep telefonunun kamerasıyla girmiş olduğu oda içerisindeki doktorlara ''Sizin kahvaltı yapmak için bir saatiniz var mı?'' ifadeleriyle sor soran vatandaşa, doktorlardan bir tanesi de ''yok'' yanıtını verdi. Oda içerisinde yer alan doktorlardan bir tanesi ''Hastalarımızı  tamamen bitirmiş durumdayız. Benim bir  hastam bulunmuyor'' şeklinde yanıt verdi.

O dakikaların görüntülenmekte olduğu sırada bir tane doktor; ''Burayı çekme konusunda bir hakkınız bulunmuyor, sizi dava edeceğim'' şeklinde konuşmasının sonrasında vatandaşta ''Asıl ben size  bir dava açacağım'' ifadeleriyle yanıt verdi..

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.