Herşey yeniden gitmek istememesiyle ortaya çıktı

Manavgat ilçesinde yer alan Sarılar Mahallesi içerisinde ikamet eden C. K., geçtiğimiz çarşamba gününde saatler 18:00'i gösterirken kızlarından M. İ.'yi yanına 1.5 yaşında bulunan kardeşinide verip alışveriş yapmaları amacıyla markete yolladı.

Herşey yeniden gitmek istememesiyle ortaya çıktı


Manavgat ilçesinde yer alan Sarılar Mahallesi içerisinde ikamet eden C. K., geçtiğimiz çarşamba gününde saatler 18:00'i gösterirken kızlarından M. İ.'yi yanına 1.5 yaşında bulunan kardeşinide verip alışveriş yapmaları amacıyla markete yolladı. Alışveriş gerçekleştirmeden marketten gelmiş olan M. İ.,  sonrasında ise annesine o markete bir daha gitmeyi istemediğini ifade etti. Annesinin bunun sebebini sormasının ardından M. İ., marketin sahibi olan H. K.'nin kendini öpmüş olduğunu daha öncesinde de kendini birkaç kez taciz etmiş olduğunu ifade etti. Bu durumun ardından markete gitmiş olan C. K.'nin iddiaları sormasının hemen ardından H. K. kendisinin çok yanlış bir şekilde anlaşılmış olduğunu ifade edip özür dilemiş oldu. Bunun sonrasında ise C. K., jandarma ekiplerini aradı ve şikayetçi oldu.

Şikayette bulunulmasının sonrasında markete gelmiş olan jandarmalar ise, güvenlik kamerasına ait kayıtları izledikten  hemen sonra işyerinin sahibi olan H. K.'yı  hızlı bir şekilde gözaltına aldı. Anne ise  jandarmada vermiş olduğu ifade içerisinde marketten devamlı olarka alışveriş yapmakta olduklarını ifade ederek, sahibinden de şikayetçi olduklarını ifade eti. Küçük kız M. İ. ise jandarma görevlilerinin eşliğiyle gitmiş olduğu Antalya Çocuk İzlem Merkezi içerisinde hem o gün yaşanan hem ise daha öncesinde yaşamış olduklarını detaylı bir biçimde anlatmış oldu. 


Jandarma içerisinde işlemleri tamamlanmış olan H. K., Cumhuriyet savcılığı içerisinde gerçekleşen sorgusunun hemen sonrasında ''çocuğun cinsel istismarı'' şeklindeki suçtan sevk edilmiş olduğu Sulh Ceza Hakimliği'nin tarafından hemen tutuklandı.  


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.