Hırsızlık anı kameralara yansıdı

Fatih ilçesinde boş bir tane restorana girmiş olan hırsız, içerisinde yaklaşık olarak 40.000 Türk Lirası tutarında para yer alan çantayı koluna takarak çıktı.

Hırsızlık anı kameralara yansıdı


Fatih ilçesinde boş bir tane restorana girmiş olan hırsız, içerisinde yaklaşık olarak 40.000 Türk Lirası tutarında para yer alan çantayı koluna takarak çıktı. Hırsızın bu esnadaki rahatlığı da; ''Buna da pes artık'' yorumlarına sebep oldu. O görüntüler ise kameraya yansımış durumda.

Söz konus ubu olay, Küçük Saray Caddesi'nde yer alan bir tane pide ve lahmacun salonunda gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa geçmiş olduğumuz perşembe gününde iş yerini açmış olan Ali İhsan Adalı, sonrasında arka bölüme geçip çalışmalarına başladı. Bu esnada dışardan geçmekte olan bir şahıs dükkanda hiç kimsenin olmadığını gördüğünden dolayı hemen içeri girdi. İlk olarak çekmeceleri karıştırmış olan şahıs çekmecelerin içinde bir şey bulamadığından dolayı da etrafına bakınmaya başladı. Askıda asılı bir durumda çanta görmüş olan şahıs, söz konus ubu çantayı koluna takıp dükkandan hızlı bir şekilde çıktı.

İçeriye girmiş olan şüpheli, içerisinde 1.550 Euro tutarındaki bir para ile yaklaşık  olarak 10.000 Türk Lirası tutarında para bulunan çantayı hızlı bir şekilde koluna takarak çıktı. Bu saniyeler ise iş yerine air güvenlik kamerasına dakika dakika yansıdı. Görüntülere bakıldığında kişinin içeriye girmiş olduğu, çekmeceleri karıştırmış olduğu ve daha sonrasında ise asılı durumda bulunan para dolu çantayı çalarak, hiçbir şey yaşanmamış gibi koluna takarak gitmiş olduğu görülüyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.