Hürriyet Gazetesi'nden yeni bir istifa haberi geldi

Hürriyet gazetesi içerisinden arka arkaya istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Gülse Birsel ile birlikte Naim Dilmener istifa etmesinin hemen sonrasında bir başka isim daha işine son vermiş oldu.

Hürriyet Gazetesi'nden yeni bir istifa haberi geldi


Hürriyet gazetesi içerisinden arka arkaya istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Gülse Birsel ile birlikte Naim Dilmener istifa etmesinin hemen sonrasında bir başka isim daha işine son vermiş oldu. 22 Mayıs 2018 tarihi içerisinde Genel Yayın Yönetmenliğiyle alakalı koltuğu Fikret Bila'dan devir almış bulunan Genel Yayın Yönetmeni görevinde bulunan  Vahap Munyar bugün içerisinde gazete yönetimine istifa ettiğini noter aracılığı ile yolladı.

Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde iktidara yakın olmasıyla bilinen Demirören Grubu'nun tarafından satın alındığı açıklanan Hürriyet gazetesi içerisinde bir grup personel; '''yönetim kurulunun işletmesel kararı''' ifadelerine yer verilerek işten çıkartılmış ve mevcut görevlerine son verilmiş olan isimler bu kararı da evlerine yollanan tebligat aracılığıyla öğrenmişti. Meydana gelenlerden hemen sonra Gülse Birsel ile birlikte Naim Dilmener istifa ettiğini açıklamış durumdayken, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni  görevinde bulunan Vahap Munyar da istifasını açıklamış oldu.


Çok fazla bir sayıda Hürriyet gazetesi bünyesinde yer alan çalışan, bir bölümü hala gazetede mesaisine devam ederken evlerinden gelmiş olan telefon aracılığıyla işten çıkartıldıklarını öğrendi. Gazetede yer alan yönetim gazetecilerin iş akitlerini posta tebligatı yaparak fesh edip medya tarihi içerisinde bir ilke de imza atmış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.