İBB içerisinde saldırı konusunda önlem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait olan Saraçhane'de yer alan binaya tırmanarak çıkan bir şahsın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı görevinde bulunan İmamoğlu'nun odasına girmeye çalışmış olmasından dolayı meydana gelen hareketliliğin sonrasında bugün içerisinde çok özel bir güvenlik önlemi alınmış oldu.

İBB içerisinde saldırı konusunda önlem


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait olan Saraçhane'de yer alan binaya tırmanarak çıkan bir şahsın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı görevinde bulunan İmamoğlu'nun odasına girmeye çalışmış olmasından dolayı meydana gelen hareketliliğin sonrasında bugün içerisinde çok özel bir güvenlik önlemi alınmış oldu. Şüpheli kişinin başkanlık binasına tırmanabilmek amacıyla kullanmış olduğu binanın hemen önünde yer alan 15 Temmuz Şehitleri'nin ad ve fotoğraflarının bulunduğu dev panonun yanlarında yer alan boşluklar tamamen kapatıldı.

Geçtiğimiz gün, 27 yaşında bulunan İbrahim A. , İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu ile görüşme yapma konusunda isteğinin olduğunu ifade ederek başkanlık binasına giriş yapmak istemişti. Güvenlik görevlileri tarafından izin verilmemesinin sonrasında dışarıya çıkmış olan İbrahim A. Başkanlık binasının hemen ön kısmında yer alan ve 15 Temmuz Şehitleri'nin anabilmek amacıyla koyulmuş dev panoyla binanın duvarı arasında yer alan boşluktan tırmanıp binanın içine girmeye çalışmış idi. Elinde bir jilet olduğu görülen İbrahim A., o esnada yerinde bulunmayan İmamoğlu'nun makam odasına ait balkon kısmına kadar da ulaşmayı başarmıştı. Güvenlik görevlileri tarafından fark edilmesinin üstüne İbrahim A. kendine elinde bulunan jileti kullanarak zarar vermiş ve sonrasında ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış idi. 

Meydana gelen bu olayın hemen sonrasında bugün ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanlık binası üzerinde özel bir tane güvenlik önlemi alınmış oldu. Başkanlık binasına ait duvarla 15 Temmuz Şehitleri'nin anma panosunun arasında yer alan boşluk 2 taraftan da kapılarla kapatılmış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.