İfadesi herkesin kanlarını dondurdu

İstanbul ilinde yer alan Arnavutköy ilçesi içerisinde 14 yaşında bulunan Suriye uyruklu bir tane çocuğa cinsel saldırı gerçekleştirdiği ileri sürülen şüphelinin tutuklandığı açıklandı.

İfadesi herkesin kanlarını dondurdu


İstanbul ilinde yer alan Arnavutköy ilçesi içerisinde 14 yaşında bulunan Suriye uyruklu bir tane çocuğa cinsel saldırı gerçekleştirdiği ileri sürülen şüphelinin tutuklandığı açıklandı. Şüpheli emniyet içerisinde vermiş olduğu ifadesi üzerimde de ''Kızı 2. bir eş olarak talep ettim'' ifadelerine yer vererek kendini savunmaya çalıştı.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa, Atatürk Mahallesi içerisinde annesi ile beraber yaşamını sürdüren 14 yaşında bulunan ve Suriye uyruğuna sahip bir tane çocuk, derneklerden birine başvuruda bulunarak ev sahibi tarafından cinsel bir saldırıya uğramış olduğunu ifade etti. Dernek yöneticisi tarafından durumun ihbar edilmesinin hemen ardından harekete geçmiş olan Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, şüpheli durumda bulunan C. Ç'yi hızlı bir şekilde gözaltına almış oldu.

Emniyet içerisinde vermiş olduğu ifadesi üzerinde, kızı kendine 2  ay öncesinde eş olarak talep ettiğini iddia eden şüpheli durumdaki C. Ç, dini  bir şekilde nikah yapmış olduklarını, resmi bir nikah yapmamasından dolayı da kendisinin bu suçlamayla karşılaşmış olduğunu savundu. Kız çocuğunun annesi de şüpheli şahsın kızını zor kullanarak alıkoymuş olduğunu, şikayetçi olmaları halinde öldürülme konusundaki korkuyla kimseye hiç bir şey söyleyememiş olduklarını iddia etti. Emniyet içerisindeki işlemleri bitirilen şüpheli şahıs sevk edilmiş olduğu adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.