İstanbul'a kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü üzerinde yapılmış olan son dakika hava durumunun tahminlerine bakılırsa, Perşembe gününde İstanbul ili içerisinde bir kar yağışı beklenmekte.

İstanbul'a kar geliyor


Meteoroloji Genel Müdürlüğü üzerinde yapılmış olan son dakika hava durumunun tahminlerine bakılırsa, Perşembe gününde İstanbul ili içerisinde bir kar yağışı beklenmekte. Beş günlük hava durumu tahminleri üzerinde perşembe gününde yurdun tamamında hava sıcaklıklarının 8 ila 10 derece kadar düşecek olduğu ifade edildi. Diğer taraftan kar yağışının Perşembe gününde İstanbul ili içerisinde etkisini göstermeye başlaması beklenmekte.

Yapılmış olan en son değerlendirmelere bakılırsa; yurt genelinin parçalı bir durumda ve çok bulutlu, Muğla ili ile birlikte Antalya ili, Rize ili,  Trabzon ili ve de Artvin ilinin etrafının yağmur ve de sağanak yağış, Ardahan ilinin etrafının hafif bir şekilde kar yağışlı geçecek olduğu tahmin edilmekte. Sabah saatlerine doğru iç kesim ve doğu kesimler üzerinde buzlanma ile birlikte don olayı beklenmekte.

Muş ilinin yanı sıra Bitlis ili ile birlikte Hakkari ili ve  Van ilinin güney ilçeleri üzerinde çok yoğun (20 santim ve üstünde) kar yağışı beklenmiş olduğundan, ulaşım konusunda aksamaların yanı sıra tipi yağışı, dağlık ve eğimli bölgeler üzerinde çığ, buzlanma ve  de don benzerindeki olumsuzluklara karşı  çok daha dikkatli ve de  tedbirli olunması gereklidir'' ifadelerine yer verildi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.