İstanbul araştırmaları için yeni bir soluk getirmiş olan çalışmalara destek sürüyor

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü tarafından, yeni yaklaşımların yanı sıra hiç bir şekilde yayımlanmamış belgeler ile İstanbul iline yönelik öncü çalışmaları desteklemeye başlayacağı burs programının yeni dönemle alakalı başvuruları başlamış oldu.

İstanbul araştırmaları için yeni bir soluk getirmiş olan çalışmalara destek sürüyor


İstanbul Araştırmaları Enstitüsü tarafından, yeni yaklaşımların yanı sıra hiç bir şekilde yayımlanmamış belgeler ile İstanbul iline yönelik öncü çalışmaları desteklemeye başlayacağı burs programının yeni dönemle alakalı başvuruları başlamış oldu. Araştırmacılar için dört tane değişik kategoride maddi destek sağlamakta bulunan programa 5 Temmuz tarihine dek başvuruda bulunulacak olabilir.


İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, yeni yaklaşımların yanı sıra hiç bir şekilde yayımlanmamış olan belgeler ile İstanbul iline yönelik öncü çalışmalar yürütmeye devam eden araştırmacıları burs programı aracılığıyla desteklemeyi bu yıl da devam ettiriyor. Dört tane değişik kategori içerisinde maddi destek sağlamakta bulunan bursların 2021­ ila 2022 dönemine ait başvurularıyla ilgili olarak son tarih ise 5 Temmuz 2021. 

Suna ve İnan Kıraç Vakfı İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, bünyesinde yer alan Bizans'ın yanı sıra Osmanlı ile birlikte Atatürk ve de  Cumhuriyet araştırmaları kısımlarına ve ayrıca 'İstanbul ve Müzik' Araştırma Programı’na (İMAP) yönelik olarak çalışmalar yapmış olan araştırmacılara burs desteği sağlamayı sürdürmekte. Enstitü, 2021 ila 2022 dönemi içerisinde 'Doktora Sonrası Araştırma ve Yazma'nın yanı sıra  'Doktora Adayları için Araştırma ve Yazma' ile birlikte 'Seyahat' ve de  'Akademik Etkinlik' adlı kategorilerde başvuruları beklemekte. 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.