İstanbul'da dahil tam beş tane ile uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı kodla yapılmış olan özel bir uyarıya bakılırsa; İstanbul ilinin yanı sıra Kocaeli iliyle birlikte Sakarya ili Zonguldak ili ve Düzce  ilinde gök gürültülü bir şekilde sağanak yağış etkili olmaya başlayacak.

İstanbul'da dahil tam beş tane ile uyarı


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı kodla yapılmış olan özel bir uyarıya bakılırsa; İstanbul ilinin yanı sıra Kocaeli iliyle birlikte Sakarya ili Zonguldak ili ve Düzce  ilinde gök gürültülü bir şekilde sağanak yağış etkili olmaya başlayacak. Yapılmış olan açıklama içerisinde, muhtemel  bir şekilde ani selin yanı sıra su baskınları ve yıldırım benzerindeki olumsuzluklara karşı dikkatli olunması talep edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu açıklama içerisinde İstanbul ilinin yanı sıra Kocaeli iliyle birlikte Sakarya ili Zonguldak ili ve Düzce  ilinde gök gürültülü  bir şekilde sağanak yağış konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji tarafından sarı kodla yapılmış olan uyarı içerisinde, İstanbul ilinin yanı sıra Kocaeli iliyle birlikte Sakarya ilinde beklenmekte olan yağışların, gece saatlerinde başlayıp bugün öğle saatlerine dek (22.05.2020 - Cuma günü) kuvvetli  bir şekilde (20 ila 40 kilogram/m2) görüleceği tahmin edilmekte.

Düzce ile birlikte Zonguldak ili içerisinde de beklenti bulunan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurun bugün (22.05.2020 - Cuma gününde 06:00 ila 15:00 saatleri arasında) sabah saatleri itibariyle çok kuvvetli olacağı ön görülmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.