İstanbul'da trafik tatilden dolayı oldukça yoğun

Okulların birinci ara tatile girmiş olmasıyla beraber İstanbul ili içerisinde bir trafik yoğunluğu beklenmekteydi.

İstanbul'da trafik tatilden dolayı oldukça yoğun


Okulların birinci ara tatile girmiş olmasıyla beraber İstanbul ili içerisinde bir trafik yoğunluğu beklenmekteydi. Cuma gününde gerçekleşen trafiğe mesai saati bittikten sonra tatilcilerin de ilave edilmesiyle beraber trafik yoğunluğu bir hayli çoğalmış oldu.

E-5 karayolu üzerinde eğitim ve öğretim içerisindeki birinci ara tatilin başlamış olması ve mesai saatinin sona ermesiyle beraber trafik adeta durma noktasına gelmiş oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından online olarak paylaşılan harita üzerinde trafik yoğunluğu %72 oranlarına kadar ulaşmış oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınmış olan yeni kararın hemen sonrasında birinci ara tatilin başlamış olması ve mesai saatinin sona ermesiyle beraber E-5 karayolu üzerinde trafik  adeta durma noktasına gelmiş oldu. Yan yollar üzerinde meydana gelen yoğunluktan dolayı uzun bir şekilde araç kuyrukları oluşmuş durumdayken vatandaşlar da dakikalar boyunca trafikte beklemiş oldu.

Özellikle de Fatih Sultan Mehmet ile birlikte 15 Temmuz Şehitler köprüsü üzerinde, Avrupa yakasının olduğu bölgeden Anadolu yakasına geçme esnasında trafik adeta felç oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan yoğunluk haritasına bakıldığın da ise trafik yoğunluğu tam olarak %72 seviyelerine kadar ulaşmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.