İstanbul'da yağmur yağışı beklentisi var

İstanbul ilinin batı ilçeleri ile kuzey ilçeleri içerisinde öğle saatlerine doğru başlayacağı açıklanan gök gürültülü yağmur geçişlerinin tam olarak beş gün boyunca etkili bir durumda bulunacağı konusunda tahminler var.

İstanbul'da yağmur yağışı beklentisi var

İstanbul ilinin batı ilçeleri ile kuzey ilçeleri içerisinde öğle saatlerine doğru başlayacağı açıklanan gök gürültülü yağmur geçişlerinin tam olarak beş gün boyunca etkili bir durumda bulunacağı konusunda tahminler var. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Afet Koordinasyon Merkezi tarafından yapılmış olan özel açıklamaya bakılırsa, Avrupa'nın güneydoğu bölgesi üzerinde yer alan alçak basınç sistemine bağlı bir şekilde atmosferin üst seviyelerinde bulunan soğuk hava kentin tamamında etkisini göstermiş olacak.

Bugün öğle saatleri itibariyle Çatalca ilçesinin yanı sıra Silivri ilçesi ve Arnavutköy ilçesi içerisinde sağanak ve de gök gürültülü bir şekilde sağanak yağmur geçişleri konusunda bir beklenti var.

Yağmur yağışlarının ise akşam saatleri itibariyle ilin tamamına yayılıp tam olarak beş gün süresince belirli aralıklarla yerel ve de kuvvetli bir biçimde etkili durumda bulunacağı konusunda tahminler var. Genel olarak birkaç saati aşmayacak fakat çok önemli miktara sahip yağış bırakmış olan yaz yağmurlarından dolayı ilgililerle beraber vatandaşların dikkatli bir durumda ve çok tedbirli olmaları, güncel bir durumdaki meteorolojik tahmin ve uyarıları kesin bir şekilde takip etmeleri talep edildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.