İstanbul için yağış uyarısı

Meteorolojinin Genel Müdürlüğü, İstanbul ili içerisinde sağanak yağmur yağışının bugün sabah saatleri itibariyle etkili olacağını açık bir şekilde ifade etti.

İstanbul için yağış uyarısı


Meteorolojinin Genel Müdürlüğü, İstanbul ili içerisinde sağanak yağmur yağışının bugün sabah saatleri itibariyle etkili olacağını açık bir şekilde ifade etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınmış olan en son bilgilere bakılır ise ülkemizin kuzey kesimleri ile birlikte batı kesimlerinin parçalı bulutlu ve ayrıca yer yer çok bulutlu bir şekilde, Marmara Bölgesinin güney bölgesi ile birlikte doğu bölgesi, İç Ege Bölgesi, Batı Akdeniz Bölgesi, Batı Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesinin kuzeybatısıyla beraber Edirne ili ve Kırklareli illetinin doğu bölgeleri yağmur ve sağanak yağmur yağışlı, öteki yerlerin az bulutlu bir şekilde ve açık geçecek olduğu tahminleri var. Hava sıcaklıklarında çok önemli bir değişiklik meydana gelmeyeceği ve mevsim normalleri seviyelerinde seyredecek olduğu konusunda da tahminler varken rüzgarın genel olarak güneyli, batı bölgeler içerisinde kuzeyli taraflardan hafif bir şekilde ve bazen orta kuvvette esecek olduğu ifade edildi.

Meteoroloji, İstanbul ili içerisindeki sağanak yağışların sabah saatleri itibariyle etkili bir durumda olacağını ifade etti. Bugün saatler 18:00'i gösterirken sona erecek uyarı içerisinde İstanbul iliyle ilgili olarak 'Çok bulutlu ve ayrıca sağanak yağışlı' şeklindeki ifadelere de yer verildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.