İstanbul ili güne kar yağışıyla başlamış oldu

İstanbul ili içerisinde etkili durumda bulunan kar yağışının hemen sonrasında kent beyaz renge büründü. Pek çok tarafta renkli bir durumda görüntüler ortaya çıkarken, ana yollar üzerinde de şoförlere çok zor anlar yaşatmış oldu.

İstanbul ili güne kar yağışıyla başlamış oldu


İstanbul ili içerisinde etkili durumda bulunan kar yağışının hemen sonrasında kent beyaz renge büründü. Pek çok tarafta renkli bir durumda görüntüler ortaya çıkarken, ana yollar üzerinde de şoförlere çok zor anlar yaşatmış oldu. Deniz otobüslerinin bazı seferleri de olumsuz  bir şekildeki hava koşullarından dolayı iptal edilmiş oldu.

Meteoroloji tarafından yapılmış olan uyarıların hemen sonrasında etkili durumda bulunan kar yağışı İstanbul ilinde etkili olmaya başladı. Kentin tamamında etkisini devam ettiren söz konusu kar, renkli bir takım görüntülere sebep oldu. Özellikle de kentin yüksek kesimleri üzerinde etkili durumda bulunan kar yağışı, kartpostallık özel manzaralar da oluşturmuş oldu. Evlerin çatısı ile birlikte arabaların üstünü de beyaza bürümüş oldu.

TEM ile birlikte D-100 Karayollarının kenarında yer alan çimenlikler beyaz renge bürünmüş durumdayken, şoförler de bazı zamanlarda kar yağışından dolayı çok zor anlar yaşamış oldu, ilerleme konusunda da çok zorluk çekti. Karın öğle saatleri itibariyle de etkisini yitirmesi tahmin edilmekte.

Diğer taraftan Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bugün yapacak olduğu seferlerinden bir kısmı da elverişsiz bir durumdaki hava şartlarından dolayı iptal edilmiş oldu. BUDO'nun internet sitesi üzerinden yapılmış olan açıklamaya bakılırsa, saatler 08:00 ile birlikte 09:30 ve de 13:00'ü gösterirken gerçekleşecek Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü / Sirkeci) seferlerinin yanı sıra saatler 10:30 ile birlikte 13:00 ve de  15:30'da gerçekleşecek İstanbul (Eminönü / Sirkeci) - Bursa (Mudanya) arasında yer alan seferler olumsuz hava koşullarından dolayı programdan çıkartıldı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.