İstanbul ilindeki pide fiyatı açıklandı

24 Nisan Cuma gününde başlayacak olan Ramazan ayından önce en fazla merak edilerek beklenen konulardan bir tanesi daha açıklığa kavuşmuş oldu.

İstanbul ilindeki pide fiyatı açıklandı


24 Nisan Cuma gününde başlayacak olan Ramazan ayından önce en fazla merak edilerek beklenen konulardan bir tanesi daha açıklığa kavuşmuş oldu. İstanbul ili içerisinde Ramazan ayı geldiğinde pide, ardımızda bırakmış olduğumuz sene olduğu gibi 3 Türk Lirası tutarından tezgahta yerini almış olacak.

İstanbul Esnaf ile Sanatkarlar Odaları Birliğinin Başkanı görevinde bulunan Faik Yılmaz, İstanbul Fırıncılar Odasının Başkanı görevinde bulunan Erdoğan Çetin, İstanbul Valisi görevinde bulunan Ali Yerlikaya'yla görüşme yaptıktan sonra 2020 senesinin pide fiyatlarını resmi bir şekile açıklamış oldu.

İstanbul Esnaf ile Sanatkarlar Odalarının Birliği Başkanı  grevinde bulunan Faik Yılmaz yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''İstanbul ilinin genelinde bu fiyat tarifesi geçerli bir durumda bulunacak. Halkımızı düşünüp fiyat üzerinde herhangi bir değişikliğe gidilmedi. Vatandaşlarımız pide kuyruklarına girdiklerinde sosyal mesafeye çok daha fazla dikkat etsin'' ifadelerine yer verdi. 

Gramaja bakılarak pide fiyatları da şu şekilde; 

- 300 Gram kombine tünel pidenin fiyatı 2,5 Türk Lirası tutarında
- 350 Gram sade pidenin fiyatı  3,00 Türk Lirası tutarında
- 350 Gram yumurtalı susamlı pidenin fiyatı 3,50 Türk Lirası tutarında
- 400 Gram özel tırnaklı pidenin fiyatı 4,00 Türk Lirası tutarında 
- 500 Gram sade pidenin fiyatı 4,50 Türk Lirası tutarında
- 1000 Gram sade pidenin fiyatı 9,00 Türk Lirası tutarında
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.