İzmir halkı kolonya sırasına girmiş durumda

Ülkemiz içerisinde görülmüş olan Koronavirüsle alakalı vakanın sonrasında vatandaşlar, kolonyaların yanı sıra el dezenfektanlarına akın etmiş durumda.

İzmir halkı kolonya sırasına girmiş durumda


Ülkemiz içerisinde görülmüş olan Koronavirüsle alakalı vakanın sonrasında vatandaşlar, kolonyaların yanı sıra el dezenfektanlarına akın etmiş durumda. İzmir ilinde yaşamını sürdüren vatandaşlar da sabah çok erken saatlerde Konak semtinde yer alan bir kolonya satış mağazasının hemen ön kısmında metrelerce kuyruklar oluşturmaya başladı.

Litresinin tutarı 25 türk Lirası tutarından satılmakta olan kolonyalara, ilginin çok olmasından dolayı satışlar konusunda sınırlamaya gidilmiş oldu. Her müşteri için sadece bir litre kolonya satılmaktayken, içerde muhtemel bir izdiham yaşanmaması amacıyla da müşteriler mağazanın içine üçer üçer alınmaya başlanmış oldu. Dışarda esnaflardan bazılarının fiyatlarda fırsatçılık yapmış olduklarını ifade eden vatandaşların büyük bir kısmı da kolonya sırası beklemeyi dert etmemekte olduklarını ifade etti. Kolonya almış olan vatandaşların mutlulukları da yüzlerinden okunmuş oldu.

Bir buçuk saatlik bir zaman boyunca bekledikten hemen sonrasında kolonya alabildiğini ifade eden  vatandaşlardan biri de ''Virüse karşı bir tedbir almaya çalışmaktayız. 1.5 saat boyunca devam eden mücadelenin sonrasında kolonyamızı da almış olduk. Aynı kolonyayı farklı dükkanlara 50 Türk Lirası tutarından satmaktalar. Maskenin yanı sıra el dezenfektanları içerisinde de bu fırsatçılığı gerçekleştirenler var. Ben bu şekilde bir durumla karşılaşacak olursam mobil uygulamayı kullanarak şikayetçi olacağım'' şeklindeki ifadelere yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.