İzmir ilindeki saldırı şoke etti

İzmir ili içerisinde bir  tane otomobilin motosiklete çarpmış olması ve motorun arkasında yer alan yolcunun öfkeyle otomobili tekmelemekte olduğu anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

İzmir ilindeki saldırı şoke etti


İzmir ili içerisinde bir  tane otomobilin motosiklete çarpmış olması ve motorun arkasında yer alan yolcunun öfkeyle otomobili tekmelemekte olduğu anlar kameraya saniye saniye yansıdı. Otomobil şoförünün ise motosiklet üstündeki kişilerin sinirli olduğunu gördükten sonra aracından inmemiş olduğu görüldü.

Trafik içerisindeki anlık dalgınlıklar, kazalara adeta bir davetiye çıkartmakta. İzmir ilinin Buca ilçesi içerisinde de, arabanın motosiklete çarpmakta olduğu anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Namık Kemal Caddesi üzerinde meydana gelmiş olan kazadan sonrada sinirler iyice gerildi. Kamera görüntülerine bakıldığında, bir tane araç motosiklete çarpmakta ve kasksız durumdaki motosiklet şoförü ve yolcu çarpmanın etkisiyle yere savrulmakta. 

Sinirden adeta deliye döndü, arabaya tekme ile yumruk atmaya başladı. 

Motorun arkasında yer alan kişi ise kazadan sonra canını unutmakta ve hemen ayağa kalkmakta. Sinirinden dolayı ne yapacağını bilememekte olan yolcu, araç şoförünün otomobiline saldırmaya başlıyor. Arabaya yumruk ile tekme atmakta olan yolcu, şoförün aşağıya inmesini istemekte; fakat motosiklet şoförü ve de yolcunun sinirli olduğunu görmüş olan otomobil şoförü hiç bir şekilde aşağıya inmeden 2 şahsında sakinleşmesini beklemekte. Kaydedilmiş olan görüntülerde ise daha sonrasında yaşanan bu olaya vatandaşlar müdahale de bulunuyor. 2 şahıs bu kazayı hafif sıyrıklar ile atlatırken, şoförün aşağıya inmemiş olması da olası bir facianın da önüne geçmiş oluyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.