İzmir Valiliği'nden zirai don ile alakalı uyarı

İzmir Valiliği resmi bir durumdaki internet sayfası üzerinden yapmış olduğu açıklamayla beraber zirai don konusundaki bir uyarıda bulunmuş oldu.

İzmir Valiliği'nden zirai don ile alakalı uyarı


İzmir Valiliği resmi bir durumdaki internet sayfası üzerinden yapmış olduğu açıklamayla beraber zirai don konusundaki bir uyarıda bulunmuş oldu.

Yapılmış olan söz konusu bu açıklama içerisinde; İzmir ilinin tamamında 19 Şubat Cuma gününde gece yarısına kadarki zaman zarfında kıyı kesimler içerisinde hafif bir şekilde, iç kesimler içerisinde orta bir şekilde ve yer yer kuvvetli zirai don hadisesi beklenmekte olduğunu bundan dolayı da ilk olarak çiftçiler olmak üzre bütün vatandaşların tedbirli durumda bulunmalarının gerekli olduğu konusunda uyarıda bulunulmuş oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi bir durumdaki internet sayfası üzerinde yayınlanmış olan en son hava tahminlerine bakılırsa Aliağa ilçesinde 17 Şubat Çarşamba günüyle beraber 18 Şubat Perşembe günü içerisinde hava sıcaklıkları sıfır derecelik bir seviyeye kadar düşmüş olacak. 

Aliağa ilçesi içerisinde havanın tam olarak sıfır dereceye dek düşme göstermesi zirai don tehlikesi oluşturmaktayken soğuk havaların hafta sonuna dek devam etmesi konusunda bir beklenti var. Meteorolojik bir durumdaki verilere bakılır ise Aliağa ilçesi içerisinde Cuma gününde en düşük olarak görülecek sıcaklık 4 derece, Cumartesi gününde ise 3 derece seviyelerinde olacak. Çarşamba gününde ise rüzgarın etkili bir durumda bulunması konusunda tahminler varken hafta boyunca yağmur beklentisi de yok.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.