Jandarma didik didik inceledi, geçen sene tavana asılı halde bulunan adamın kızı ve arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı!

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde geçtiğimiz sene tavana iple asılı halde bulunan adamın intihar ettiği düşünülürken, polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonrasında talihsiz adamın kızı ve erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Jandarma didik didik inceledi, geçen sene tavana asılı halde bulunan adamın kızı ve arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı!

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde geçtiğimiz sene yaşanan olayda iple tavana asılı halde bulunan Samet Bulut'un intihar ettiği düşünülürken, jandarma ekipleri tarafından olayın yaşandığı evde yapılan inceleme sonrasında geniş çaplı soruşturma başlatılmıştı. 

Yaşanılan soruşturma haricinde Yatağan İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesiyle gerçekleştirilen dolandırıcılık soruşturması kapsamında Mehmet Karadağ'ın evinde ekipler tarafından arama gerçekleştirildi. 

Karadaş'ın evinde ekipler tarafından gerçekleştirilen aramada hayatını kaybeden Samet Bulut'un kızı, Ayşegül Bulut'un isminin bir evrakta geçtiğinin belirlenmesiyle birlikte Ayşegül Bulut ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı, ifade esnasında şüpheli davranışlarda bulunan Ayşegül Bulut'tan şüphelenen jandarma ekipleri soruşturmayı genişletti. 

Jandarma ekipleri tarafından arşivde ki dosyalar incelendiğinde Ayşegül Bulut'un babası Samet Bulut'un 2021 tarihinde kendini tavana asarak intihar ettiği, aynı gün Ayşegül Bulut'un ise ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. 

Yaşanılan gelişmeler sonrasında şahısları çapraz sorguya alan Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma ekipleri Ayşegül Bulut'un cinayeti itiraf etmesiyle birlikte olayı aydınlattı.

Ayşegül Bulut verdiği ifadesinde babasının kendinisi 16 yaşından bu yana tecavüz ettiğini bu nedenle babasının içeceği suya 17 ilaç karıştırıp verdiğini babası ölmeyince ise erkek arkadaşı Mehmet Karadağ ile plan yaptıklarını belirtti. 

Babasını erkek arkadaşıyla birlikte evlerinin karşısında bulunan boş evde bayılttıktan sonra vücuduna insülin enjekte ektiğini ve daha sonra intihar süsü vermek adına iple tavana asarak öldürdüklerini anlattı. 

Jandarma ekiplerinin çapraz sorgusunda gelen cinayet itirafı sonrasında Mehmet Karadağ'ın ağabeyi Halil İbrahim Karadağ ile Ayşegül Bulut'un annesi Penbe Bulut gözaltına alındı, mahkemeye çıkarılan Ayşegül Bulut, Halil İbrahim Karadağ ile cezaevinde dolandırıcılık suçundan tutuklu bulunan Mehmet Karadağ tutuklanarak cezaevine gönderildi, anne Penbe Bulut ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.