Jandarma komutanı katılmış olduğu koşuda yaşamını yitirdi

Balıkesir ili içerisinde 11. gerçekleştirilen İsmail Akçay Yol Koşusu'na katılım sağlayan İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Binbaşı Ali Demir, parkurdaki son metrelere yaklaştığında fenalaşıp,  ani bir şekilde yere yığıldı.

Jandarma komutanı katılmış olduğu koşuda yaşamını yitirdi


Balıkesir ili içerisinde 11. gerçekleştirilen İsmail Akçay Yol Koşusu'na katılım sağlayan İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Binbaşı Ali Demir, parkurdaki son metrelere yaklaştığında fenalaşıp,  ani bir şekilde yere yığıldı. Kalp krizi geçirmiş olduğu tespit edilen Binbaşı Demir, götürüldüğü hastanede gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Merkezde yer alan Altıeylül Belediyesinin tarafından gerçekleştirilen bu ''11. İsmail Akçay Yol Koşusu'' için, 80 tanesi kadın olmak üzere, 383 tane atlet katılım gerçekleştirdi. Balıkesir Atatürk Stadı içerisinde başlamış olan 12,5 kilometreden oluşan bu koşunun sonlarına gelindiğinde erkekler arasında Etiyopya asıllı atletlerden Kefyalew Deja Buruse 1. olmayı başarırken, Ramazan Özdemir'in 2. olduğu, Bekirhan Kabadayı'nın ise 3. olduğu açıklandı. Kadınlar arasında yer alan atletlerden Elif Dağdelen 1. olurken Sümeyye Erol'un 2. olduğu, Demet Dinç'in de 3. olduğu açıklandı.

Yarışmada son metrelere kadar gelmiş olan ve ayrıca Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı içerisinde görev yapmaya devam eden Binbaşı Ali Demir de ani bir şekilde fenalaşarak, yere yığılmış oldu. İlk tespitlere bakıldığında kalp krizi geçirmekte olduğu düşünülmekte olan Demir, Balıkesir Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Demir, burda gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Jandarma Binbaşı olarak görev yapan Ali Demir, ağustos ayı içerisinde geçici bir şekilde Ayvalık İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı görevini üstlenmişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.