Kadıköy ilçesinde dev uyuşturucu operasyonu

Kadıköy ilçesinde yer alan Fikirtepe Mahallesi ile birlikte etrafında narkotik polis ekipleri tarafından daha öncesinde tespit edilen 35 tane adrese sabah saatler 06:00 civarında uyuşturucu baskını gerçekleştirildi.

Kadıköy ilçesinde dev uyuşturucu operasyonu


Kadıköy ilçesinde yer alan Fikirtepe Mahallesi ile birlikte etrafında narkotik polis ekipleri tarafından daha öncesinde tespit edilen 35 tane adrese sabah saatler 06:00 civarında uyuşturucu baskını gerçekleştirildi. Düzenlenen bu özel operasyona Özel Harekat Ekiplerinin yanı sıra polis helikopteri de havadan destek vermiş oldu.


Daha öncesinde tespit edilmiş olan adreslere hızlı bir şekilde giren polis ekipleri, kapıların açılmamasından dolayı pek çok kapıyı kırıp içeri girmiş oldu. Gerçekleştirilmiş olan baskınlar esnasında çok fazla sayıda kişinin gözaltına alındığı açıklandı.
Fikirtepe Mahallesi içerisinde yer alan Mandıra Caddesi üzerinde yoğunlaşmış durumdaki operasyonlar kapsamında polis ekipleri caddeyi de adeta abluka altına aldı. Caddeye çıkmakta olan bütün sokak başları Çevik Kuvvet polisleri ile birlikte Gece Bekçileri tarafından tutulmuş oldu.

Gerçekleştirilmiş olan operasyonda gözaltına alınmış şahıslar sorgulanmak amacıyla emniyete götürülmüş durumdayken, baskın gerçekleştirilen evler içerisindeki aramaların yanı sıra gözaltı işlemleri de halen sürüyor

Daha önceki dönemde tespit edilen adreslere giriş gerçekleştiren polis ekipleri, kapıların hiç bir şekilde açılmamasından dolayı pek çok kapıyı kırıp  içeriye öyle girebildi. Gerçekleştirilen baskınlar esnasında 35  tane şüpheli şahıs gözaltına alınmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.