Kadına şiddet bitmiyor

İzmir ilinde yer alan Bornova ilçesi içerisinde bir tane kadın, hastalandığı açıklanan çocuğunu görmek amacıyla gelmiş olduğu apartmanın hemen ön kısmında eski eşi ile tartışmaya başladı.

Kadına şiddet bitmiyor


İzmir ilinde yer alan Bornova ilçesi içerisinde bir tane kadın, hastalandığı açıklanan çocuğunu görmek amacıyla gelmiş olduğu apartmanın hemen ön kısmında eski eşi ile tartışmaya başladı. Çocuğunu görebilmek amacıyla apartmana doğru yönelmiş olan kadın, eski eşi şahıs tarafından pompalı tüfek ile vuruldu ve öldürüldü.

Söz konusu bu olay, gece geç saatlerde Karacaoğlan Mahallesinde yer alan  6211 Sokak içerisinde gerçekleşti. İki tane çocuk sahibi oldukları bilgisine ulaşılan Seda ile Turgay Ç. çifti boşanma konusunda bir karar vermiş oldu. Çocuklardan bir tanesi anne Seda Ç.'nin ötekisi de baba Turgay Ç.'nin yanında kalmaya başladı. Seda Ç., ayrılıkla ilgili aşamaya geçmiş olan eşinin yanında kaldığı açıklanan çocuğunun hasta bir durumda bulunduğu bilgisine ulaştı. Bunun hemen sonrasında Turgay Ç.'nin evinin yer aldığı apartmanın ön kısmına geldi. Fakat ikilinin arasında apartmanın ön kısmında bir tartışma meydana geldi. Bu esnada ise Seda Ç., çocuğunu görebilmek amacıyla apartmana doğru yönelmiş oldu. Hemen eşinin önüne geçmiş olan Turgay Ç. ise Seda Ç.'ye yanında yer alan pompalı tüfeği kullanarak ateş etmeye başladı.

Kanlar içerisinde yere yığılmış olan genç kadın olayın yaşandığı yerde yaşamını yitirdi. Turgay Ç.'nin de kaçtığı açıklandı. İhbarda bulunulmasının sonrasında olayın yaşandığı yere intikal eden polis memurlarının gerçekleştirmiş olduğu incelemenin sonrasında Seda Ç.'nin cansız durumdaki bedeni, otopsi yapılması amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na yollandı. Polis ekipleri ise, kaçmış olan kocayı yakalayabilmek amacıyla bir çalışma başlatmış durumda.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.