Kanada'ya eğitime giden oğluyla yaşadığı tüm deneyimlerini kitapla anlattı

Çocuklarını yurt dışın eğitim görmesi için yollayarak ailelere rehber niteliği taşıyan ''Canparem Kanada'ya Uçuyor'' isimli kitap, başarılı yazarlardan Ayşegül Banu Şahin'in yaşamından bazı kesitleri de açık bir şekilde anlatmakta.

Kanada'ya eğitime giden oğluyla yaşadığı tüm deneyimlerini kitapla anlattı

Çocuklarını yurt dışın eğitim görmesi için yollayarak ailelere rehber niteliği taşıyan ''Canparem Kanada'ya Uçuyor'' isimli kitap, başarılı yazarlardan Ayşegül Banu Şahin'in yaşamından bazı kesitleri de açık bir şekilde anlatmakta. Oğlunu yurt dışına yolladığı an itibariyle yaşamış olduğu her şeyi kaleme aldığını açıklayan Şahin, ''Allah kavuştursun'' diye aramaya başlayanların bitmediği ve  aslında kendisinin de tek bir talebinin bu olduğunu açık bir şekilde ifade ediyor..

Kitabı aslında bir yazar şeklinde değil 14 yaşında bulunan oğlunu tek bir başına Kanada'ya yollayan bir anne şeklinde kaleme almış bulunduğunu da açıkça belirten yazar Ayşegül Banu Şahin, söz konusu bu kitabının lise veyahut üniversite eğitimi almak amacıyla çocuklarını Kanada'ya yollama konusunda düşüncesi bulunan anne ile babalara yol gösterebilen çok önemli bir kitap olacağına inancının tam olduğuna da vurgu yaptı. Ayşegül Banu Şahin, Vancouver konusunda merakı bulunanlara özel olarakta biraz olsun kendi deneyimlerinin yanı sıra görüşlerine yer vermiş olduğunu ifade etti. Şahin, yazmış olduğu 'Canparem Kanada'ya Uçuyor' adlı kitabının yalnızca kendisiyle oğlunun yaşamış olduğu özel deneyimlerden ibaret bir durumda bulunduğuna da vurgu yaptı. 'Canparem Kanada'ya Uçuyor' adlı kitap, tüm kitapçılarda ve online kitap mağazalarında yerini almış durumda.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.