Kar eğitime engel oldu

Türkiye'yi  tamamen etkisinin altına almış olan kar yağışı bazı illerin içerisinde okulların tatil edilmesine sebep oldu.

Kar eğitime engel oldu


Türkiye'yi  tamamen etkisinin altına almış olan kar yağışı bazı illerin içerisinde okulların tatil edilmesine sebep oldu. Olumsuz bir şekilde devam eden hava koşullarından dolayı Bartın ilinin yanı sıra Bolu ili ile birlikte Artvin ili,  Hakkari ili, Zonguldak ili,  Düzce ili,  Ordu ili, Kastamonu ili, Giresun ili, Karabük ili, Şırnak ili, Bitlis ili ve de Van ilinde bir gün, Rize ili ile birlikte Trabzon ilinde ise ikişer gün  boyunca eğitime ara verilmiş oldu.

Bolu ili içerisinde, 3 günden beri aralıksız bir şekilde süren kar yağışından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklardan ötürü ilin tamamında okullar 1 gün zamanla tatil edilmiş oldu. Kamu içerisinde çalışmakta olan engelli ve de hamilelerin de izinli sayılacak olduğu tatille alakalı Bolu Valisi  görevinde bulunan Ahmet Ümit sosyal medya hesabı üzerinden açıklama gerçekleştirdi.

Van Valiliği tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde de, yoğun kardan dolayı Pazartesi gününde ilin tamamındaki bütün ilk ile orta dereceli okullar üzerinde, halk eğitim ile birlikte özel eğitim ve de  rehabilitasyon merkezleri içerisinde eğitim öğretime ara verilmiş olduğu ifade edildi.

Rize ilinin Valisi görevinde bulunan Kemal Çeber Valiliğinin sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu yazılı açıklama içerisinde, süren kar yağışının yanı sıra meydana gelebilecek muhtemel riskler sebebiyle il merkezinin yanı sıra köyler üzerinde okulların yarın itibariyle iki gün zamanla tatil edilmiş olduğunu ifade etti.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.