Kar istanbul ilinde başlamış durumda

İstanbul ili içerisinde sıcaklığı düşmesiyle beraber kentin batı kesimleri üzerinde kar yağışı başlamış oldu.

Kar istanbul ilinde başlamış durumda


İstanbul ili içerisinde sıcaklığı düşmesiyle beraber kentin batı kesimleri üzerinde kar yağışı başlamış oldu. Sulu karın yanı sıra kar biçiminde kendini göstermekte olan yağış, saatler 15:45'i gösterirken Büyükçekmece ilçesinde de etkili olmaya başladı.

Vatandaşlar ise  sulu karın yanı sıra kar yağışından dolayı bazı zamanlarda çok zor anlar yaşamış oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait olan kar küreme arabaları da ana arterler üzerinde konuşlandırılmış oldu ve yolun etrafında belirli noktalara ise tuz yığınları koyulmuş oldu.

İstanbul Valiliği ise  kenti adeta etkisi altına almış olması beklenmekte olan kar yağışıyla alakalı bir takım açıklamalar gerçekleştirdi. Yapılmış olan söz konusu bu açıklama içerisinde, kentin tamamında cuma gününde akşam saatlerine doğru başlayıp cumartesi gününe öğle saatlerine dek kar yağışı beklenmekte olduğunu açıkça ifade etti. Vatandaşlar ise don ile birlikte buzlanmaya karşı uyarılmış oldu.

Diğer taraftan, sabah erken saatlerde başlamış olan ve aralıksız bir şekilde süren söz konusu bu yağış İstanbul trafiğini de olumsuz bir şekilde etkiledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik uygulamasına bakılırsa trafikle alakalı yoğunluk saat 17:41 itibari ile %71'e kadar ulaşmış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.