Kar ne zaman yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni yıl yaklaşmaya başlamışken ülkenin tamamında kar yağışı konusunda uyarılar yapmayı sürdürüyor.

Kar ne zaman yağacak?


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni yıl yaklaşmaya başlamışken ülkenin tamamında kar yağışı konusunda uyarılar yapmayı sürdürüyor. Bölgelerin bazılarında kar alarmı verilmiş durumdayken, Hava Forum sitesi üzerinde de dikkatleri çekmiş olan bir analiz paylaşıldı. Söz konusu bu analiz içerisinde, Sibirya soğuklarının 18 Ocak ila 22 Ocak tarihlerinin arasında ülkemiz içerisinde etkili  bir durumda olacağı ve  çok yoğun bir durumda kar yağışının beklenmekte olduğuna dikkat çekilmiş oldu.

Yeni seneye girmemize sadece saatler kalmışken Meteoroloji aracılığıyla yapılmış olan değerlendirmelere bakılırsa, yurdumuzun batı bölgelerinin parçalı bir şekilde yer yer fazla bulutlu, Kıyı Ege Bölgesinin yanı sıra Edirne ili ile birlikte Balıkesir ilinin batı kesimi, Çanakkale ili, Isparta ilinin güney kesimi, Antalya ili ve Burdur ilinin doğu kesimlerinin aralıklı bir şekilde yağmurla beraber sağanak yağışlı bir şekilde, öteki yerlerin az bulutlu bir durumda ve açık geçecek olduğu konusunda tahminler var.

Sabah saatleri ile birlikte gece saatleri olduğu zaman iç kesimler ve doğu kesimler içerisinde yer yer buzlanmanın yanı sıra don ile beraber sis ve de pus olayı beklentisi var. Diğer taraftan bugün ise Marmara Bölgesi içerisinde yağmur beklentisi var. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.