Kar Perşembe gününde İstanbul'a yağacak

Küresel bir durumdaki tahmin sistemleri verilerine bakıldığı zaman Türkiye bu haftayı  normalden çok daha soğuk ve kar yağışlı bir hava ile geçirmiş olacak.

Kar Perşembe gününde İstanbul'a yağacak


Küresel bir durumdaki tahmin sistemleri verilerine bakıldığı zaman Türkiye bu haftayı  normalden çok daha soğuk ve kar yağışlı bir hava ile geçirmiş olacak. Mevsimin başlamasından bu yana halen tam bir şekilde kar yağışı almayan İstanbul, bu yeni gelen hava dalgası ile beraber kar yağışı almış olacak. Verilere bakılırsa İstanbul iline kar yağma konusundaki ihtimal %85 şeklinde verilmiş durumda, soğuk hava dalgası da çok uzun bir zaman boyunca Türkiye'de kalmış olacak.

Yeni bir tane soğuk ile birlikte yağışlı hava dalgası daha ülkemize giriş gerçekleştirmiş durumda. Türkiye'nin çok büyük bir bölümünde hava sıcaklıkları düşüşe geçmiş durumdayken kar ile birlikte yağmur yağışı da etkili hale gelmeye başlıyor. Küresel bir durumdaki tahmin sistemleri tarafından paylaşılmış olan özel rapora bakılırsa İstanbul ilinde bu geceyi yarına bağlamakta olan saatler üzerinde ve perşembe gecesinde de kar beklentisi var. Tahminlerle ilgili sistemler de İstanbul iline kar yağma konusundaki ihtimali %85 şeklinde paylaştı.

Yurdu tamamen etkisi altına almış olan soğuk ve yağışlı  bir durumdaki hava dalgası tahminlere bakılırsa şubat ayının ilk haftalarına dek etkili durumda bulunacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.