Kar sonunda İstanbul'a geliyor

İstanbul ili içerisinde halen kendisini tam bir şekilde göstermeye başlamamış olan kış 20 Ocak tarihi itibariyle çok sert bir biçimde kendini hissettirmiş olacak.

Kar sonunda İstanbul'a geliyor


İstanbul ili içerisinde halen kendisini tam bir şekilde göstermeye başlamamış olan kış 20 Ocak tarihi itibariyle çok sert bir biçimde kendini hissettirmiş olacak. Küresel bir durumdaki tahmin sistemlerinin üzerinde yer alan verilere bakılırsa; hızlı bir şekilde düşüş gösterecek sıcaklıklarla birlikte kar yağışı da görülmeye başlanacak.

Pek çok şehir içerisinde kar yağışı yer yer etkili olmaya başlamış olsa bile halen İstanbul ilinde merkezi noktalar kar yağışı almış değil. Küresel  bir durumdaki tahmin sistemleri üzerinde yer almaya başlayan verilere bakılırsa 20 Ocak tarihi itibariyle İstanbul ilini de içine almakta bulunan bir soğuk hava dalgası ülkemize giriş gerçekleştirecek. Hava sıcaklıkları ise çok hızlı bir şekilde düşmeye başlayacak.

Tahminlere bakılırsa 20 Ocak tarihi itibariyle düşüşe geçmeye başlayacak sıcaklıklar İstanbul ili içerisinde ortalama 10 dereceden oluşan bir fark meydana getirecek. Soğuk havalara kar yağışının da görülmeye başlaması konusunda bir beklenti var.

Yurda giriş gerçekleştireceği açıklanan soğuk hava dalgasının ortalama bir şekilde on gün süresince de etkisini devam ettirmesi beklenmekte. 23 ila 24 Ocak tarihi içerisinde soğuk hava dalgası adeta bir zirve noktasını yaşamış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.