Katilinin oğlu olduğu açıklandı

Bursa ilinin Gemlik ilçesi içerisinde evinde bıçaklanıp öldürülmüş bulunan kadının oğlu, katil zanlısı olduğundan dolayı polisler tarafından gözaltına alındı.

Katilinin oğlu olduğu açıklandı


Bursa ilinin Gemlik ilçesi içerisinde evinde bıçaklanıp öldürülmüş bulunan kadının oğlu, katil zanlısı olduğundan dolayı polisler tarafından gözaltına alındı.

Gemlik Emniyet Müdürlüğü'yle birlikte Bursa Emniyet Müdürlüğünde görevli bulunan Asayiş Şubesine bağlı durumdaki Cinayet Büro Amirliğinde yer alan ekipler, 15 sene öncesinde eşinden boşanmış olan maktul Tülin Beygirci'nin (48) evinin etrafında yer alan güvenlik kameralarına ait görüntülerini inceleme altına aldı.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde eve girmiş olan kişilerin ifadelerini de alan polis, kamera kayıtlarına baktığında görülmekte olan kadının oğlu Berke K'nin (24), Denizli ilinde üniversite öğrencisi olduğunu belirledi.

Berke K'ye telefon aracılığıyla ulaşmış olan polis ekipleri, annesinin yaşamını yitirdiğini, cansız bedenini Adli Tıp Kurumundan teslim alabilmesi amacıyla Bursa iline gelmesinin gerekli olduğunu ifade etti. Bu esnada konuşmalardan çok fazla şüphelenmiş olan polis ekipleri, kaçma ihtimali olduğundan dolayı da Denizli ilinden binecek olduğu otobüsü takip altına aldı. Polisler, zanlıyı Bursa ilinde otogar içerisinde polis arabasına bindirerek Gemlik Emniyet Müdürlüğüne getirmiş oldu.

Gemlik ilçesinde yer alan sahil bölgesindeki Kumla Mahallesi'nde evinde yalnız bir şekilde yaşamını sürdüren Tülin Beygirci, çalışmakta olduğu fabrikadaki işine gitmediğinden dolayı mesai arkadaşları söz konusu bu durumdan şüphelenmeye başladı. İhbarda bulunulmasının sonrasında dün bu eve gitmiş olan polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdikleri zaman Beygirci'nin vücuduna almış olduğu 50 taneden çok bıçak darbesi ile öldürülmüş olduğunu tespit etmişti. Kadının cansız bedeni, otopsi yapılması amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumunda yer alan morga kaldırılmıştı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.